Méhszáj-konizáció. Hidegkés-LEEP? Kinek volt már és milyen volt? Mennyi idö után gyógyul. Stb.
Húsvét után fogják müteni a méhszájsebemet.
P2-es,jó eredményeim vannak,viszont több mint egy éve nem gyógyul,valamit házasélet" után vérzik is.
A mütét elött még lesz egy vizsgálatom,amiböl kiderül,hogy hidegkéses,vagy LEEP kacskonizációs megoldással orvosolják.
Akinek volt már,irjon pár sort,hogy milyen volt maga a beavatkozás,altatták-e vagy sem,és utána volt-e fájdalma...ilyeneket szeretnék tudni,mert kicsit izgulok:(
Nekem 4 éve csináltak én úgy emlékszem Loop-konizáció volt a neve, de a lényeg az, hogy kis altatásban csinálták, és elégették a hegeket a méhszájamon. Legalábbis nekem így magyarázták. Sajnos én megbántam az egészet, leginkább az orvosok hozzáállása és a kórházi rendszer miatt. De ez az én történetem, ha gondolod elmondom.
Kérdésedre válaszolva arra figyelj, hogy műtét után igenis maradj a kórházban 1 napot, ha lehet. De mindenképpen 2-3 napig ágyban kell maradni. Fájni nem fáj, de még sokáig vérezgethetsz utána. Emelni nem szabad, sem nemi életet élni pár hétig.
Ne izgulj!
hát remélem,hogy minden rendben lesz...pl.tegnap szintén házasélet után,amit kivételes finomsággal" végeztünk (ehem:D ) szóval,akkor is vérzett megint...muszáj lesz valamit csinálni vele :(
Egy hétig kúpoztam gynoflor-kúppal,de a seben nem érzek változást,max.helyreállitotta a ph-t,ami nem hátrány mondjuk... Köszi a hozzászólásokat,azt hittem azért többen érintettek e témában.
Szivesen meghallgatom a storytokat,ird le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!