Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! A barátnőm férfi...

Segítség! A barátnőm férfi akar lenni :O mit tegyek?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok. A legjobb barátnőm férfi szeretne lenni, meg mindig úgy beszél mint egy pasi. Úgy is viselkedik és öltözködik néha. Már mondta, hogy ha sok pénze lesz átoperáltatja magát ... félek
2011. máj. 5. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"egyszerűen mentálisan beteg"

????

Amiről beszélünk, az a jelenlegi besorolás szerint egy mentális betegség. És pszichiáterek javasolják a műtétet, ha más nem segít.

2011. máj. 5. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

19:31: "Nemváltó műtétet csak alapos, évekig tartó pszichiátriai kivizsgálás után engedélyeznek. Ennyit a qrva liberalizmusról, meg a te előítéleteidről."

ISZONYATOS BAROMSÁGOT ÍRTÁL.

Fingod sincsen a témáról.

Magyarországon a nemváltó műtét engedélyezése tudod hogy megy? Bemész egy pszichiáterhez, beszélget veled, fizetsz neki (természetesen), és 2-3 találkozás után megírja neked a papírt, hogy transzszexuális vagy, és átoperáltathatod magad.

Szó sincsen évekig tartó, alapos kivizsgálásról! Ilyen csak Amerikában van, meg néhány más normális országban.

Itt, Magyarországon bárki hetek alatt szerezhet engedély rá, hogy ide-oda operálhassák.

2011. máj. 6. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
És ha én meg vagyok győződve róla, hogy valójában embertestben született zsiráf vagyok, akkor átoperálnak?
2011. máj. 7. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:

19:45 :))))

amúgy igaza van

2011. máj. 8. 13:34
 15/15 anonim válasza:
Nem tom mért lenne mentálisan beteg.. énis ismerek hasonlót csak.. neki is régóta van barátja csak mégis nőkkel is foglalkozik.. Ő bisex végülis.. de az ilyeneket nem kéne bántani vannak ilyenek a világon.. ez nem betegség :@
2011. máj. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!