Lehetséges kivenni a méhemet (de az egészet ) úgy ha a
hasam vágják fel?
11/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy bármi bajom lehet bármi más amiatt el kellene mennem de nem fogok...úgy vagyok vele inkább haljak bele ..járok orvoshoz egyéb más okokból is depresszió,szorongás,pánikbetegség...
Akkor te egy emós idegbeted állat vagy.
Am nemfogják kivenni.
Egyszerűbb ha leugrasz a ház tetejéről akkorsem leszel terhes :)
Vagy SRS műtét amit szihológus :P tud engedélyezni ha megfelelsz a teszten.
És férfi leszel.
2011. máj. 5. 16:09
13/22 A kérdező kommentje:
nem férfi szeretnék lenni..hanem meddő
Akkor zsupsz a tetőről.
Nemfogják kivenni semmi képpen.
Nem vagy beteg csak agyilag.
Nemveszik ki.
Esetleg kiveszed te vagy télleg leugrasz ennyi.
2011. máj. 5. 16:17
Neked elmeorvosra van szükséged, nem is pszichiáterre!
2011. máj. 5. 16:28
16/22 A kérdező kommentje:
elmeorvos? lehetséges bár szerencsére csak saját magamra vagyok veszélyes.már az is előfordult, hogy bár semmi esélye nem volt annak hogy terhes legyek..mert nem volt de mivel késett a menstruációm nagyon megütögettem a hasam hogy nehogy véletlenül az legyek ... körülbelül 10éves korom óta rettegek a teherbe eséstől pedig semmi közöm nem volt a szexualitáshoz ..
Jobb ha hozzá szoksz a gondolathoz, hogy ha nem indokolt, nem veszik ki a méhed.
2011. máj. 5. 16:46
Nem fogják kivenni a méhed, ebben biztos lehetsz, ugyanis nőgyógyászatilag semmi sem indokolja. Javaslom a pszichiátriai kezelést, hogy leküzd ezt az állapotot (mind a terhesség, mind a nőgyógyászok iránti félelmet). Az lesz a legjobb mindenkinek (és elsősorban neked).
2011. máj. 5. 17:14
Úristen kérdező, neked valami tényleg nincs rendben a fejedben! Először azt gyanítottam, hogy kamukérdés.
Teljesen mindegy, hogy a későbbiekben te szeretnél-e szülni, vagy sem, NEM FOGJÁK KIVENNI A MÉHEDET, CSAK AKKOR, HA INDOKOLT A MÉH ELTÁVOLÍTÁSA!
Elég durva, hogy 19 évesen így gondolsz a későbbi életedre.
És mégis mit gondolsz, hogy ha majd lesz párod, ő is ugyan így fog gondolkodni a gyerekvállalással kapcsolatban, mint te? Mert ha igen, akkor jobb ha keresel magadnak egy impotens f@szit!
-.-"
2011. máj. 5. 17:28
Nem kell eltávolítani a méhed ahhoz, hogy meddő legyél. Ha elmúltál 18 éves, elmész az orvoshoz és megmondod neki, hogy szeretnéd ha elvágnák a petevezetékeidet. Ez visszafordíthatatlan műtét, többet az életben nem lesz gyereked.
2011. máj. 5. 17:28
Kapcsolódó kérdések: