Lehetséges kivenni a méhemet (de az egészet ) úgy ha a hasam vágják fel?
Nem értem a kérdésedet: ha felvágják a hasadat, akkor azt szednek ki bölele, amit csak akarnak, igy a méhet is ki tudják szedni. (És egészben szokták, minek darabolnák?)
Viszont szoktak ilyen mütétet hüvelyen keresztül is végezni, akkor nem vágják fel a hasat, és akkor is egészben szedik ki. (Lehet, hogy ezt akartad kérdezni?)
Miért lényeges egyébként, hogy egészben szedik-e ki - ha már ez szükséges, akkor mindegy, hogy egyben vagy sem.
ez az egész pszichés azért nem írtam ki mert nem akartam felháborodást kelteni mert jól tudom hányan akarnak gyereket akiknek nem jön össze és mennyire utálnának érte hogy én elvetem ezt a lehetőséget stb...De akkor leírom, hogy tiszta legyen a kép.
-Először is kezdjük ott, hogy 19éves vagyok,nem szexeltem mert félek attól, hogy teherbe esek hiába van ott a gumi és esetleg (szereznék )valahonnét tablettát mivel nőgyógyászhoz nem akarok elmenni egyszerűen úgy érzem lelkileg képtelen lennék feldolgozni azt, hogy ott 1 idegen belém nyúl és szét feszít úgy érezném mint akit megerőszakolnak és félek ha elmegyek ezek után 1 férfira sem tudnék ránézni(ezért is szeretném a hasamon keresztül eltávolíttatni a méhem, nem pedig más módon meddővé tenni magam).viszont a terhességtől nagyon félek és egyfajta düh is van bennem "igazságtalannak" tartom az életet, hogy a férfiak csak úgy dugdoshatják mindenhova a péniszüket Ők nem véreznek minden hónapban, nem kell rettegniük, hogy teherbe esnek és aztán hogy mikor szülnek szétrepednek..és nekem lehet mondani, hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga ..mert számomra nem...nagyon szeretnék családot később ha a teherbe esés és a terhesség,szülés nem lenne szeretném ha a saját vérem és húsom lenne majd a "kislányom,kisfiam" de így nem megy... már másodszorra kapok idegösszeomlást emiatt a dolog miatt elmúlt egy időre 1év kb tegnap viszont szóba jött a nőgyógyász 1 férfi ismerősöm gúnyolódott a dolgon majd ma a tv-ben láttam 1 műsort ahol a nő szült hiába kapcsoltam el és rohantam ki..egyszerűen kész végem volt valami elpattant az agyamban és nekirontottam a falnak..és mindennek...Ezért szeretném eltávolíttatni a hasamon keresztül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!