Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szőrösebb vagyok, mint a...

Szőrösebb vagyok, mint a többi nő/lány. A hasamat (IS) epilálom és amit nem szed ki szemöldökcsipesszel tépkedem ki sőt 1x le is húztam borotvával. Ez nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés
De még ígyis szúrt.. Ilyen nagyon apró szőröcskék meg már úgy alapból talán a bőröm.. és nem pattog ki, de meglátszik a nyoma, hogy borotválva van, ez nagyon visszataszító? És hozzá mernek majd nyúlni és nem fognak tőle undorodni, mert szúr meg, mert nem sima szép és szőrtelen?
2009. márc. 9. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi, nekem is van a köldököm alatt szőr a hasamon, nem is szőke hanem fekete. Én is epilálom vagy szemöldökcsipesszel kitépkedem. A BOROTVÁT KERÜLD EZEN A TERÜLETEN!! Megerősíti a szőrt..maradj a gyantázásnál (ezt inkább kozmetikussal) vagy az eddigi módszernél!

Ha szerinted tényleg abnormális akkor kérdezz szakembert!

2009. márc. 9. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ennyire nagyon zavar, akkor járj orvostól orvosig, amíg valaki nem tud valami jó gyógymódot ajánlani. Egyébként szerintem, nem gusztustalan, bár én lány vagyok. Fordulhatsz kozmetikushoz is, az biztos ki tud találni valamit. Egyébként nem írtad, hogy mióta van ez. Lehet, hogy tini kori hormonális változás miatt kicsit megdúsult a szőrzeted, és lehet, hogy majd ha vége a tini éveknek, ez "normalizálódni" fog. Bár, gondolom, ez nem kifejezetten vigasztal, úgyhogy irány az orvos! :)
2009. márc. 9. 17:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nemtudom.. Olyan 11 éves korom óta vettem észre, de nem tudom, hogy előtte mi volt vagy, hogy volt :S Akkor nem is érdekelt, meg gondolom annyi idős gyereket nem is nagyon érdekel az ilyesmi :-)
2009. márc. 9. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Azert nagyon vigyazz, otthon ne nagyon borotvald magadat, mert erositesz csak a szoron.

De nem tudom amugy mennyire veszes a dolog, sokan tuldramatizaljak, es meg a semmit is gyantaztatjak.

2009. márc. 9. 19:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát az olyanokra én is ideges vagyok, de hidd el nem dramatizálom túl :) :(( (sajnos)
2009. márc. 9. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok és az én barátnőm is nagyon szőrös szinte mindenhol. Engem egyáltalán nem zavar ha borostás vagy ha télen egyáltalán nem szedi le. Szerintem a nők egy kicsit túldramatizálják ezt a szőr dolgot,a férfiak nem tartják ezt annyira fontosnak,persze biztosan vannak kivételek,de őket kerüld el.Ha valaki szeret az szőrösen is el fog fogadni.
2009. márc. 9. 19:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok mint te. Mondjuk még nem tudtam magam rávenni, hogy dokihoz menjek, de talán szeptemberben megteszem. A kérdésedre válaszolva szerintem nem túl jó érzés ugye (én pl a miatt hogy mindenhol borostás vagyok néha szinte undorodom magamtól), de ha leszeded nem veszik észre, legalábbis én ezt tapasztaltam. Volt már 2 komolyabb kapcsolatom és nem panaszkodtak. Fel a fejjel :)
2010. aug. 29. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanebben a szituban vagyok. Részben hormonális okai vannak az én esetemben, de azt kezelték gyógyszerrel és nem tűntek el a szőrszálaim!:D:D --> ergó örököltem...

Nekem is szőrös a hasam, a combom, a karom, az intim területet ne is említsem (a sok borotválástól nagyon erős lett:(( )...Wááá... Többi helyre meleggyantát használok! A borotvát mindenképp kerüld el a combon, hason, karon, ilyen helyeken. Meleggyanta nagyon jó, nincs márkaneve, TESCO-ban vettem, próbáld ki!!

Nekem eddig két komoly kapcsolatom volt, egyik páromat sem zavarta.

Üdv,

21 éves lány

2010. aug. 29. 22:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Együtt tudok érezni sajnos.. :(
2010. aug. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!