Szőrösebb vagyok, mint a többi nő/lány. A hasamat (IS) epilálom és amit nem szed ki szemöldökcsipesszel tépkedem ki sőt 1x le is húztam borotvával. Ez nagyon visszataszító?
Szia!
Mennyi idős vagy? Voltál dokinál?
Unokahugom hasonló problémával volt bőrgyógyásznál, és fogamzásgátlót kapott rá...
Mennyire sűrű a szőrzet? esetleg kozmetikai megoldások nem jöhetnek szóba? Mint szőkítés? Vagy pl ez a villanófényes szőrtelenítés, stb?
Szia!
Szerintem is konzultálj dokival, hátha hormonális, és lehet rajta egyszerűbben segíteni. (Létezik ún. orvos-kozmetikus is.)
Egyébként meg kozmetikus véleményét is kikérdezheted, hátha tud ő is, valami jó megoldást.
Üdv!
Engem nem zavarna. Volt már barátnőm, aki kétszer olyan szőrös volt, mint én. Nem ezen múlik.
Azt ugye tudod, hogy amikor simogatjuk a másikat, akkor nem a csupasz bőrt a legjobb simogatni? A legjobb az, ha ott piheszőr van: az isteni érzés :-)
Ha borotválod, akkor sajnos ez az érzés erősen lecsökken.
Szerintem mindenképpen szedd le a karodról: az ronda. A többi meg ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!