Mi lehet ez? Kezdjek aggóni?
Szóval már középidőben elkezdett fájni a hasam mintha meg akarna jönni. Ez két hétre rá volt,h lefeküdtünk a barátommal. Aztán normális időben megjött. Elkezdtem szedni fogamzásgátlót(életemben ez az első) viszont első két nap barnás féle volt a menstruációm,aztán felerősödött egyik éjjel,majd megint gyengébb lett. Hozzátenném,h ezalatt végig nem túl erősen de fájdogál a hasam. Ráadásul alapból 4-5 napig szokott meglenni,de már 7.napja megvan. egyébként esélyes,h fel is fáztam nemrég.
Szerintetek mitől lehet ez???
Köszi szépen.
Igazából azért érdekes,mert amikor elkezdtem szedni ugyebár első nap már barnás volt,tehát akkor még nem lehetett a gyogyszer hatása,ezért érdekes,és aztán később sem lett túlzottan intenzívebb. Szóval már egy hete ilyen :D De akkor ok,ha ez "normális". Mindenesetre el fogok menni dokihoz azért,vannak kérdéseim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!