Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam, mit tegyek h ne...

Felfáztam, mit tegyek h ne fájjon?

Figyelt kérdés
12/L
2011. máj. 1. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ülj bele kamillás melegvízbe.
2011. máj. 1. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, ülj bele kamillás fürdőbe és jobb lenne, ha orvoshoz mennél.
2011. máj. 1. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:

A meleg víz, kamilla kívül belül mind jó. Holnap vegyél cickafarkfű teát, nagyon beválik.

Amúgy orvos. Valószínűleg fog felírni görcsoldót is.

2011. máj. 1. 18:38
 4/16 anonim ***** válasza:
orvos
2011. máj. 1. 18:39
 5/16 anonim ***** válasza:

Ja, és inkább sokat igyál, mert ki kell mosnod a testedből a bacikat, hiába rossz gyakran wc-re járni. Meleg vízbe is lehet pisilni, úgy nem annyira fáj.

A pisilést ne erőlködésből csináld ha van önuralmad, mert még jobban begyulladhat a hólyagod. Amikor nem kádban van, pokróc a derék köré.

Holnap első út az orvos!

2011. máj. 1. 18:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáj, akkor minél előbb menj el orvoshoz! Felír valami antibacit, ami két nap alatt kikúrál akkor is, amikor a házi módszerek már nem hatnak.
2011. máj. 1. 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Igyál rengeteg vizet, de tényleg rengeteget. Akár egy litert is egyszerre. Melengesd a nunidat melegvizes palackkal, vagy melegítő tasakkal. És holnap irány a doki.
2011. máj. 1. 18:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor anya rontott valamit mindig el. Nem emlékszem hogy valaha is elvitt volna orvoshoz, vagy bármit is csinált, amikor felfáztam. A válasz az volt, hogy Jó, vegyél fel papucsot, és vegyél fel meleg ruhát.Mondjuk egyszer korházba voltam emiatt, véres lett a vizeletem, mert felfátam, akkor már foglalkoztatta a dolog. Köszönöm :D
2011. máj. 1. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Na igen. A papucs tényleg legyen alap, meg a derék betakarva. Sajnos a te korosztályod szereti villogtatni a szép pocakját, de komoly szövődményei is lehetnek egy felfázásnak. Most még talán nem érdekel, de akár gyereked se lehet. Vagy rámegy a veséidre a fertőzés.

Ha betegség van, azt kezelni kell, de annyiban anyudnak igaza van, hogy megelőzni jobb :-)

2011. máj. 1. 19:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Én nem az a fajta vagyok, utálom, ha akár csak egy kicsi is kilátszik a hasamból, és általában 2 réteg rha van rajtam. Nem azért, mert kövér vagyok, mert nem vagyok ( 168 cm, 48 kg) és de , érdkel hogy lehet-e gyerekem.
2011. máj. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!