24 éves vagyok és pont 10 éve voltam nőgyógyásznál mennyek el?
Figyelt kérdés
Tud valaki Pesten egy jó magánnőgyógyászt és nő legyen,azt mondta az orvosom hogy mellvizsgálat kell,hogy nem vaok e rákos.Méhnyakrák elleni védőoltást ki adhat,nőgyógyász is adhtat?2011. ápr. 29. 19:51
1/6 anonim válasza:
mellvizsgálat?? van csomód vagy miért kell az a vizsgálat?
Nem feltétlen csak nőgyógyász csinálhat mellvizsgálatot,engem az onkológián néztek meg....
2/6 A kérdező kommentje:
munkahelyi orvos vizsgállt meg és ő mondta havonta kéne ilyen mellvizsgálat minden menstruáció után,de ez szerintem túlzás nem?
2011. ápr. 29. 21:11
3/6 anonim válasza:
Hát szerintem az,csináld azt h elmész a házidokihoz kérsz beutalót ultrahangra,ha az ultrahangon nincs semmi,akkor teljesen felesleges havonta vizsgálatra járkálnod.!
4/6 anonim válasza:
Jah még hozzá tenném,h max még egy vérvételre elmehetnél...de semmi egyéb nem kell.
Engem 6.-án operáltak meg mert volt egy jóindulatú daganatom,onkológus vizsgált meg,aztán elküldött a háziorvosom ultrahangra meg laborba,de nekem akkor már tények voltak....nekem ott volt a csomó.De mi a baj amúgy ? fáj vagy érzel vmit benne??vagy csak úgy szimplán ezt találta ki a doki h mászkálj havonta ellenőrzésre? vagy volt a családban valakinek emlő daganata? bár akkor sem hinném h azért havonta kellene mászkálni....
5/6 anonim válasza:
Hülyeség havonta vizsgálatra járni. Az én dokim anno azt mondta, hogy ha egy nő mellében csomó keletkezik, azt az is észreveszi, aki amúgy nem szokott mellvizsgálatot végezni magán, csak mondjuk zuhanyzás közben "megakad rajta" a keze. Én két évente járok rákszűrésre, a dokim szerint első szülés előtt ennyi elég. Ekkor szokta áttapogatni ő is a melleimet, ennyi. Szerintem érdemes lenne elmenned, hiszen a legjobb a megelőzés.
6/6 H.Orsolya válasza:
Szerintem Mindenképp menj el nődokihoz, elméletileg ha nincs panaszod, akkor is évente egyszer érdemes elmenni kontrollra és rákszűrésre. Évi egy alkalom nem vesz el se az idődből túl sokat, és magándoki esetén is ki lehet bírni azt az összeget.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!