Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fogok menstruálni? Kell...

Mikor fogok menstruálni? Kell félni tőle?

Figyelt kérdés

Fehér folyásom már 3 éve van ( az nem túl sok idő? )és a többi előjel is beteljesült. :) anyukámnak 12 évesen jött meg. Milyen érzés én azt hallotam olyan mintha bepiséltél volna igaz ez?

Köszönöm a válasszolókat!

13L

2011. ápr. 29. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell félni tőle. Miért kellene? Csak egyes embereknek az a heppje, hogy ijesztgetik a fiatal lányokat azzal, hogy mennyire szörnyű...

Szerintem ez egy természetes folyamat, aminek örülni kell, hiszen azt jelzi, hogy egészséges vagy, lehet majd kisbabád.

Egyébként változó, hogy kinek milyen. Vki meg sem érzi, vki görcsöl, vki olyankor hisztisebb... elég egyéni.

Ha nagyobb mennyiség jön ki egyszerre, akkor tényleg picit olyan, mintha az ember bepisilne:D

2011. ápr. 29. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Még ha sokan mondják is, nem kell félned, mert a menstruáció azt jelenti, hogy majd lehet gyereked. Lehet, hogy nem valami kellemes, de akkor is azt jelzi, hogy egészséges vagy.
2011. ápr. 29. 18:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Kicsit engem is ilyesztegettek.:D

de köszönöm a válasszokat megnyugodtam :)

2011. ápr. 29. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
ne félj tőle ,nyugodj meg ez,teljesen normális hogy félsz először;)engem néha kicsit csiklandoz ha nagyon megvan,de betéttel meg tamponnal megvagyok,a tampontól sem kell félned ha használni akarsz először minivel kezd, ob nagyon jó, énis azzal kedtem,ha bátortalan vagy kérdezd meg anyukádat is,ő is átesett ezen,
2011. ápr. 30. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
néha kicsit kelletmetlen,hogy ott mocorog a betét de nemgáz,ez a menstruáció;) ma már jó betétek vannak
2011. ápr. 30. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki menstruál még nem jelenti azt, hogy lehet is gyereke.
2011. ápr. 30. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat. Már sokkal máshogy nézek a dolog elé. :)
2011. ápr. 30. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem már nagyon elegem van belőle!

Minden hónapban van egy nap amikor görcsölök. Csak fekszek és szenvedek. Komolyan mondom, tökre örülnék, hogyha nem menziznék.

Na meg ott a másik, hogy állandóan átázok és olyan érzésem van mint hogyha behugyoztam volna.

2011. ápr. 30. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Valakinek tényleg szörnyű.Gusztustalan látni,hogy odalenn tele van a bugyid vérrel,mintha egy nagy telepisilt pelenka lenne rajtad.Én ezért használok tampont.Néhányaknál ez fájdalmas(mondjuk nekem nem)a hasad esetleg néha fájhat tőle.Egyébként meg tele van a bolt mensis cuccokkal,válogathatsz rendesen.Egyébként ez jó dolog ha megjön a mensid,mert onnantól már biztosan tudhatod,hogy nőni fogsz(egészséges táplálkozás esetén),és a melleid is,és nőieebb leszel.Én pl. igyekszem a zsebpénzemet nem csokira költeni,beérem napi egy édességgel (élőflórás joghurt nem igazán édesség),és most elkezdtem Fitness teljes kiörlésű gabonapelyhet enni:)
2011. ápr. 30. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Jajj bocs,félreérthetően írtam:a mensd fájdalmas,nem a tampon :)
2011. ápr. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!