Pevaryl G-t/Gyno Pevaryl-t el lehet kezdeni, ha pár nap múlva menstruálni fogok?
Figyelt kérdés
A napokra várom a mensit, és nem tudom, hogy ilyenkor tanácsos-e elkezdeni, mert ugye 3 napig tart a kúp... És lehet, hogy közben megjön. Inkább várjam ki, amíg vége lesz?
És amúgy melyik a jobb? Gyno Pevaryl vagy Pevaryl G? (Pevaryl G 2x annyiba kerül...) Gyno Pevarylt már használtam, az akkor jó volt, mondta az orvos, hogyha a későbbiekben is előjönnek tünetek, mint amik akkor voltak, akkor nyugodtan váltsam ki és használjam. De most olvastam erről a Pevaryl G-ről, lehet, hogy azért drágább ennyivel mert ennyivel jobb is? Légyszi ha vannak tapasztalataitok, írjatok! Köszi! :)
2011. máj. 25. 18:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!