Miért szeretném annyira hogy megjöjjön az első mensim?
Ez egy új fejezet a nők életében, és szerintem kíváncsi vagy arra, hogy miről is szól ez a fejezet, milyen érzés, milyen a felelősség (gondoskodni a tisztaságról, és testileg már kész vagy gyereket szülni).
Ez egy új dolog lesz az életedben, tudod, hogy meg fogod kapni, csak azt nem, hogy mikor. Persze, hogy várod :)
Ez természetes, hogy várod, én is vártam.Emlékszem mikor először megjött, tudtam mi vár rám, csak a görcsökre nem.Anyuék nem voltak otthon,elmentek bevásárolni, mikor megjött, egyből hivtam h hozzon tampont,szegény nem értette, azt mondta van otthon betét direkt nekem vette, mondtam nekem tampon kell.Szoval a sokk helyett azon rágtam magam, na nehogy már alattam "usszon" a cucc:D
Én is 12 voltam ennek már 8 éve és három hónapja várom, hogy bár csak ne jönne meg...
A 15:13-kor adott válasz utolsó mondata rém aranyos-:)
Szurkolok neked-:)
Sajnos asszem csak erre adsz lehetőséget-:)
ez tök normális, kíváncsi vagy.
de azért annyira ne várd, nem olyan jó az! :D
mert kiakarod mar mondani hogy tenyleg nagy lany vagy mar:)
meg nagymertekben kivancsisagbol :P
meg gondolom tobb lanynak mar megjott a te korosztajodbol es nem akarsz lemaradni te is :P
de nyugi addig jo mig nem jon meg mert nagyon nem jo mikor ugy gorcsol a hasad hogy semmire nem tudsz figyelni aztan midnig tampon csere meg nh.. :p
15:13 as ironak
en is szurkolok rem megfogant az a csopseg mar :)
Ez természetes. Kíváncsi vagy arra, hogy "milyen nagylánynak lenni". Nyugalom, nem fogsz lemaradni róla. :)
Sőt! Ha abba a kategóriába tartozol, akinek fáj a hasa menstruálásnál, akkor vissza is fogod sírni a "régi szép időket". Én is kíváncsi voltam 8 éve (12 évesen), hogy milyen lesz, ha megjön, aztán megtudtam... Most meg néha nagyon unom.
Szóval nyugi, nem maradsz ki a "jóból". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!