Mensturációs fájdalomra mennyire hatásos a Spedifen nevű vízben oldható por? (600 mg-os)
Nagyon erős, elájulós, rosszullevős, hányós hasfájásom van minden hónapban. Már mindent kipróbáltam, de semmi nem használt, még a lónyugtató cataflam sem. Minden hónapban rettegek szó szerint. Ilyen erősségű fájdalomra jó ez a gyógyszer?
20/L köszi
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert nekem is ilyen szintű fájdalmaim vannak.
Első! Amit írtál, az is vízben oldódó? Vény nélkül kapható?
Tinker Bell!
Nem. Receptre lehet csak venni. Vízben oldódó granulátum.
Tinker Bell
Voltam ma patikában, de a patikus hölgy azt mondta, hogy ez a spedifen még az Algoflex M-nél is gyengébb, szóval nagyon erős fájdalmakra nem ajánlja, mert nem jó. (És hát nekem az algoflex m sem használt, szval ez sem használna.) Szóval ha te is annyira hasfájós vagy, mint én, és nem használ az algoflex akkor ne vegyél ilyet mert pénzkidobás lenne.:(
Köszönöm! Aranyos vagy, hogy írtál!
Akkor ez is felejtős!
Így akkor kénytelen vagyok bejelentkezni a nőgyógyászomhoz, mert nagyon gáz, hogy aznap amikor megjön teljesen ki vagyok vonva a forgalomból. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog javasolni.
Szép napot!
Azt mondják az okosak, hogy az első szülés után nem fog ennyire görcsölni és hogy nem fog annyira fájni a szülés.
Van tartós kapcsolatod? Mert ha van, akkor érdemes fogamzásgátlót felíratni, ugyanis, ha szeded, akkor szinte észre sem veszed, hogy megvan és össz-vissz 4 napig tart.
Én is szedtem és tényleg nagyon gyenge volt, nem fájt, 4 napig tartott. Már egy fél éve abbahagytam és azóta vannak ezek a rosszullétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!