18 évesen már nem kellene beállnia a menszeszemnek?
Figyelt kérdés
4 éve h megjött...alapból 34 napossal számolok, de legtöbbször késik 3-4 napot...de most 2 hetet késett. Ez sztem már nagyon sok. Tabit nem akarok addig szedni, amíg nem lesz állandó partnerem (nem mintha váltogatnám és mindenkivel összefeküdnék...egyszerűen nincs barátom), amúgy óvszerrel védekezem.2011. ápr. 21. 10:44
1/5 anonim válasza:
Elvileg már be kellett volna állnia,de nem szabad kétségbe esni.Keresd fel a nőgyógyászodat,én is így voltam,családi hajlam,de a tabletta szedésével rendbejött.Ha ez a dolog téged zavar,mindenképp ajánlanám,hogy kezdd el szedni.
2/5 anonim válasza:
nővérem 30 éves, neki mindig összevissza jön meg, nem tudja kiszámolni h mikor lesz kb. igaz ő már szült.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...igen én is gondoltam már nődokira...de az a gondom h anyuval nem vagyunk valami jóban, ilyen dolgokról nem is tudok vele beszélni. Ez most hülyén fog hangzani, de apuval beszélek meg mindent. Az a legfőbb probléma,hogy egy nőgyógyászt sem ismerek.
2011. ápr. 21. 11:03
4/5 anonim válasza:
"de a tabletta szedésével rendbejött."
A tablettától nem jön rendbe. Amíg szeded, addig nincs peteérésed és ciklusod, hanem a tabi csinál egy mesterségest. Szóval nem old meg semmit, csak a problémát szépen besöpri a szőnyeg alá.
Ráadásul ha vkinek rendszertelen, és elkezd tabit szedni, annak nagy vszínűséggel tabi abbahagyása után ugyanolyan, vagy még rosszabb lesz....
Fel sem szabadna írni rendszertelen menzeszre, csak az orvosok nagy része leszarja.
Ha szeretnél még az életben normális ciklust és peteérést, akkor olyan dokit keress, aki nem csak fogamzásgátlót tud írni, mert az nem old meg semmit.
5/5 A kérdező kommentje:
nem is akarok egyenlőre még tabit szedni...
2011. ápr. 21. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!