13 leszek nemsokára és óriásiak a melleim mit csináljak?
úgy fél éve kezdtek nőni, eleinte rettentő büszke voltam magamra, de egyre nagyobbak lettek:S
Most már ott tartok, hogy állandóan nyakig gombolt ruhákba kell járnom, a tesióra egy rémálom, mindenki megbámul...
Az a baj, hogy nagyon vékony vagyok és irtó nagy a súly elől. Strandra, uszodába nem merek menni, nem is lenne miben. Melltartót is nagyon nehéz kapni ilyen alakra.
Már lassan kinövöm a C kosarat (még mindig nőnek)
Korrekciós műtétet nem hiszem, hogy csinálnak ennyi évesen.
Ez csak 14 éves korodig lesz probléma.
Középiskolába meg majd irigykedni fognak :)
Pár ember örülne ha ekkora lenne neki.
Ne aggódj. Szép az :)
Szia!
Hááát.... Nehéz ügy. Max annyit tudsz csinálni, hogy sokat sportolsz. Mellizomgyakorlatokat is végezz. Aztán így talán kisebb lehet majd. Mást nem tudok neked mondani...
A plasztikát felejtsd el. Ha felnőtt leszel, akkor majd meglátod tényleg szükséges-e. De most el sem vállallnák.
Én megértelek, én is korábban értem mint mások (fiúként) és nekem is volt vele gondom. De csak nekem volt vele gondom, mint szép lassan kiderült ebböl csak elönyöm lett.
Feleslegesen őrlödsz a strandon, uszodán, ott nem tudják hogy 13 éves vagy. Az osztálytársaid igen, de egy nyaraláson vagy egy strandon senki sem tudja hogy te egy 'túlfejlett' kislány vagy, mindenki abból itéli meg a korod amit lát, néznek 16-17-nek és semmi bajuk veled, sőt még irigyelnek is a szerencsés alakodért.
aranyosak vagytok, de sajnos vékony vagyok így sokkal nagyobbnak tünnek. Melltartó vásárláskor a legtöbb üzletben, csak a fejüket vakarják.
Strandra azért sem egyszerű menni, mert az egyrészesből "kiesnek", kétrészesből meg kettőt kell venni, egy gyerek bugyit, meg xl-es felnőtt melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!