Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Piros kisajkak, de inkább a...

Piros kisajkak, de inkább a húgycső környékén. Ez mi?

Figyelt kérdés

Nem tudok mostelmenni nődokihoz, mert szabadságon van, máshoz pedig nem szívesen megyek. :S A kisajkaim ki vannak pirosodva. Inkább a húgycső körül (tehát felül) piros, a hüvelyemnél nem jellemző. Ettől ez lehet hüvelygomba? Vagy valami más? :S Tegnap jött ki, de azóta ég, viszket, fehér folyásom van. :S

Valakinek volt hasonló baja? Vagy valaki tudja, hogy mi lehet ez?

2011. ápr. 18. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet gomba, de egyéb is, pl ha váltottál mostanába mosóport vagy öblítőt az is irritálhatja, mivel az azzal mosott fehérneművel érintkezik a nemi szerv.Nekem életembe ilyen bajom nem volt, három nappal ezelőttig, vettem canesten kúpot és kenőcsöt, a kúpba három darab van, három napos a kúra, két napon túl vagyok és már semmi bajom, pedig égett, csípett rendesen, és vörös volt mint a rák.
2011. ápr. 18. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Hoolnap elmegyek patikába és veszek kúpot, mert csak krém van itthon.
2011. ápr. 18. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen:)
2011. ápr. 18. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha elmennél másik orvoshoz, mert nem biztos, hogy hüvelygomba.
2011. ápr. 19. 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, nem biztos, hogy gomba. Lehet baktérium okozta fertőzés is, és ha canestent használsz, azzal talán még ártasz is.

Mindenképpen doki, mindenképpen kenetvizsgálat, aztán célirányos kezelés.

Könyörgöm, lányok, asszonyok, gondolkozzatok, még mielőtt tanácsoltok, legyünk tudatosak, értékeljük a nőiességünket, és felelősségteljesen kezeljük a női problémáinkat.

Ha baj van, mindenképpen el kell menni nődokihoz, és nem szabad bedőlni a hüvelygomba reklámoknak. Nagy pénz folyik be az iparnak ezen gyógyszerek eladásából, nem hiába a csapból is a canesten folyik.

Nekem jómúltkor (és kolléganőm ugyanígy járt)úgy szétégette (nem lehet másképp mondani) az egész nyálkahártyám, mint a sicc.

Amíg nem vagy biztos, hogy mi a baj, vagy nem tudsz elmenni nődokihoz, lehet alkalamzni házi, természetes praktikákat, amivel biztos nem ártasz.

Jobbulást!

2011. ápr. 19. 13:23
 6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előző két hozzászólóval.
2011. ápr. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!