Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek gombás vagyok? :S...

Szerintetek gombás vagyok? :S sűrgőőőős.

Figyelt kérdés
Voltam már gombás 1x tavaly.. De akkor a nagyajkam viszketett, most pedig a hüvelybemenet. Szerintetek ez gomba?:S És elég fura a folyásom is szagra és állagra is.. 1 éven belül normális hogy újra gombás vagyok vagy lehetséges egyáltalán??
2011. ápr. 17. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gomba. Menj el az ügyeletes gyógyszertárba, sé vegyél Canesten combi-t. Vagy go nőgyógyászhoz, amilyen hamar lehet.
2011. ápr. 17. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz, mert így látatlanba senki nem tudja biztosan.
2011. ápr. 17. 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet gomba, baci.

Úgy szeretem, amikor valaki egyből azt mondja, hogy menj és vegyél canesten. És ha nem gomba? Adtál a szarnak egy pofont, mert még többet ártasz mint használsz.

A canesten különben is egy kalap kaki, csak sajnos divat lett.

Menj el nőgyógyászhoz, és ne hagyd ránézésre diagnózist felállítani, vegyen kenetet, és célzottan kezeljen.

Addig teafa illóolajos (csökkenti a gyulladást, vírus, baktérium és gombaölő hatású), levendula illóolajos (csökkenti a viszketést), élőflórás joghurtos tamponálást ajánlok (nem danone, tejporos műjoghurt, hanem bio élőflórás).

Jobbulást!

2011. ápr. 19. 13:13
 4/11 anonim válasza:
Teljesen egyétértek kippikopp válaszával
2011. ápr. 19. 14:14
 5/11 anonim válasza:
szerintem a canesten nem "kaki"!nekem használt!de biztos ami biztos a nödokihoz be kellene nézned!
2011. ápr. 19. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet ez Candida is,de lehet bármi...Elmész,vesznek tőled kenetet és kiderül,hogy mi a baj....

Ha doki nélkül szeretnéd megtudni,hogy hüvelygombás vagy e vagy sem,akkor elmész a Rossmanba vagy a DM-be és veszel egy Candida gyorstesztet ( [link] olvashatsz is róla...Az eredmény kb. 5-10 perc alatt jön ki rajta...hasonlóan működik,mint egy terhességi teszt,csak nem pisilni kell bele,de olvasd el...Én vettem,nekem pozitív lett,és Canestent használtam...

Ha mondjuk kiderülne,hogy a hüvelygombás vagy és a Canesten nem hat,akkor a nőgyógyásszal írass fel Mikogal hüvelykúpot (vényköteles),az is gombás fertőzésekre van...Nekem most tért vissza,ahogy a menszesz alatt tampont használtam...pedig nagyon vigyáztam...

PLUSZ: miután kikúráltad magad utána használt Vitagyn C-t,ez a hüvelyflórádat visszaállítja,ez nem vényköteles.

Jobbulást

2011. ápr. 20. 11:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Nah végre nem csak 2 mondattal intéztek el, mint általában :)) Megy a zöld kacsó :) Én meg megyek az orvoshoz :D puszi nektek.
2011. ápr. 20. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
A canesten combi nem sz*r :) Kicsit sem... Maximum ti rosszkor használtátok! Én egyszer nyaralás alatt szedtem össze gombát, és ott ugye nehéz orvoshoz szaladgálni... Elmentünk egy gyógyszertárba, vettem egyet, és 2-3 nap múlva semmi panaszom nem volt. Csak addig nem mentem úszkálni, meg ilyesmi. Amikor meg mentem, mert meleg volt, vittem váltás bikinit, és átvettem miután úszkáltam, meg lezuhiztam. Azóta is minden nyaralásra viszek magammal canesten kenőcsöt, és strandolás előtt egyszer bekenem magam. Azóta se volt egyszer se :) De okoskodjatok csak.
2011. ápr. 20. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:

"Addig teafa illóolajos (csökkenti a gyulladást, vírus, baktérium és gombaölő hatású), levendula illóolajos (csökkenti a viszketést), élőflórás joghurtos tamponálást ajánlok (nem danone, tejporos műjoghurt, hanem bio élőflórás)."

Na meg ezeket... :D Kész vicc...Kented már te akárhol is magad ezekkel az olajokkal? Csípnek, mint a franc. Miért kenné ezt odalentre? Az orvosnál nincs jobb megoldás, ha a canestent ki se akarja próbálni... A joghurtos tamponáláshoz is gratulálok, attól lesz csak gombája ^^

2011. ápr. 20. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Uhh, ezeket nagyon alaptalanul állítod, és bocsi, de hülyeségeket beszélsz. Nem is értem miért csípne.

És, ezekszerint nem hallottál arról, hogy a hüvelyt normális esetben kedvező baktériumok védik. Ez lenne a hüvelyflóra.

Namármost a natúr élőflórás joghurtban ugyanezek a bacik találhatók, tehát támogatja, építi a hüvelyflórát. Miért lenne ettől gomba???

Bocs, de úgy gondolom, hogy amihez nem értesz, azt inkább ne szóld le.

Olvass utána bárhol előbb, talán azzal még a tudásodat is fejleszted egy kicsit.

Én csak örülök ha új infót hallok, te úgy látom pont a másik táborhoz tartozol.

2011. ápr. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!