Szerintetek gombás vagyok? :S sűrgőőőős.
Ez lehet gomba, baci.
Úgy szeretem, amikor valaki egyből azt mondja, hogy menj és vegyél canesten. És ha nem gomba? Adtál a szarnak egy pofont, mert még többet ártasz mint használsz.
A canesten különben is egy kalap kaki, csak sajnos divat lett.
Menj el nőgyógyászhoz, és ne hagyd ránézésre diagnózist felállítani, vegyen kenetet, és célzottan kezeljen.
Addig teafa illóolajos (csökkenti a gyulladást, vírus, baktérium és gombaölő hatású), levendula illóolajos (csökkenti a viszketést), élőflórás joghurtos tamponálást ajánlok (nem danone, tejporos műjoghurt, hanem bio élőflórás).
Jobbulást!
Lehet ez Candida is,de lehet bármi...Elmész,vesznek tőled kenetet és kiderül,hogy mi a baj....
Ha doki nélkül szeretnéd megtudni,hogy hüvelygombás vagy e vagy sem,akkor elmész a Rossmanba vagy a DM-be és veszel egy Candida gyorstesztet ( [link] olvashatsz is róla...Az eredmény kb. 5-10 perc alatt jön ki rajta...hasonlóan működik,mint egy terhességi teszt,csak nem pisilni kell bele,de olvasd el...Én vettem,nekem pozitív lett,és Canestent használtam...
Ha mondjuk kiderülne,hogy a hüvelygombás vagy és a Canesten nem hat,akkor a nőgyógyásszal írass fel Mikogal hüvelykúpot (vényköteles),az is gombás fertőzésekre van...Nekem most tért vissza,ahogy a menszesz alatt tampont használtam...pedig nagyon vigyáztam...
PLUSZ: miután kikúráltad magad utána használt Vitagyn C-t,ez a hüvelyflórádat visszaállítja,ez nem vényköteles.
Jobbulást
"Addig teafa illóolajos (csökkenti a gyulladást, vírus, baktérium és gombaölő hatású), levendula illóolajos (csökkenti a viszketést), élőflórás joghurtos tamponálást ajánlok (nem danone, tejporos műjoghurt, hanem bio élőflórás)."
Na meg ezeket... :D Kész vicc...Kented már te akárhol is magad ezekkel az olajokkal? Csípnek, mint a franc. Miért kenné ezt odalentre? Az orvosnál nincs jobb megoldás, ha a canestent ki se akarja próbálni... A joghurtos tamponáláshoz is gratulálok, attól lesz csak gombája ^^
Uhh, ezeket nagyon alaptalanul állítod, és bocsi, de hülyeségeket beszélsz. Nem is értem miért csípne.
És, ezekszerint nem hallottál arról, hogy a hüvelyt normális esetben kedvező baktériumok védik. Ez lenne a hüvelyflóra.
Namármost a natúr élőflórás joghurtban ugyanezek a bacik találhatók, tehát támogatja, építi a hüvelyflórát. Miért lenne ettől gomba???
Bocs, de úgy gondolom, hogy amihez nem értesz, azt inkább ne szóld le.
Olvass utána bárhol előbb, talán azzal még a tudásodat is fejleszted egy kicsit.
Én csak örülök ha új infót hallok, te úgy látom pont a másik táborhoz tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!