Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha abortusz után nem vérzek...

Ha abortusz után nem vérzek az baj?

Figyelt kérdés
Mielött bárki is elítélne érte,tegnap volt abortuszom,36 éves vagyok,és van egy 15 éves fiam,de ezt a babát azért kellett elvetetnem,mert olyan gyógyszereket szedek 1 éve,amit muszáj bizonyos betegségeim miatt,hogy az orvos,és a családsegítős hölgy is azt mondta,hogy el kell vetetni,mert vagy szellemi fogyatékos,vagy fejlődési rendellenességgel születne a baba.és az én egészségemet is veszélyeztetné.Ja és védekeztünk,mint mindíg,és ugyanúgy évek óta,és most valahogy terhes maradtam,a doki szerint van ilyen,a mamám akkor halt meg,mikor a baba fogant,de ez gondolom nem függ ezzel össze,de mégis becsúszott.Na az a kérdésem,hogy tegnap megtörtént ez a szörnyűség,de nem vérzek egyáltalán,így gondolom nem is tisztulok,csak a derekam fáj,és görcsölgetek.állítólag kellene vérezni picit,de nekem semmi.ez normális?
2011. ápr. 16. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha KELLENE vérezned de nem vérzel akkor nem, nem normális. Szerintem beszélj az orvosoddal.
2011. ápr. 16. 23:52
 2/4 Kondor Judit ***** válasza:
Vissza a dokihoz,ne hogy nagyobb bajod legyen,mert szerintem vérezned kéne.
2011. ápr. 17. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig véreztem nem is kicsit kb 2 hétig és még utána is volt 1 hétig legalább véres folyásom.
2011. ápr. 18. 11:48
 4/4 anonim válasza:
nekem is tegnap volt. mert zsugorodott a magzat. Mint utólag kiderült én 0 rh negatív vagyok és későn kaptam vakcinát és ezért halt el a magzat . tegnap délután mikor kihoztak a műtőből nagyon véreztem ma reggel mikor felébredtem már semennyire nem véreztem. Én sem tudom mit tegyek
2012. jún. 14. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!