Mit csináljak? (tampon)
Figyelt kérdés
Most elöszőr próbáltam ki a o.b.mini-t , de amikor kipróbáltam venni nemnagyon jött és annyira húznom kellet h kijöjjön féltem h elszakad a szál. ez azért van mert nem vok elég tág?? és ez még változhat? mert tökre kényelmes vol addig amíg ki nem kellett venni.használjam továbbra is??2011. ápr. 16. 23:06
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem véreztél annyira, hogy a tampon csúszni tudjon. Velem is előfordul (8 éve használok tampont), hogy izomból húzom, mert nehezen jön ki, mert száraz a tampon. Ilyen esetekben próbáld kinyomni is, és lassan húzd, nehogy megsértsd magad vagy elszakadjon a cérna. Ha sehogy nem megy, ülj vízbe, megszívja magát a tampon és akkor kicsúszik könnyebben.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg akkor próbáltad kiveni, amikor még nem telt meg, azaz szárazabb volt a felszíne. Ennek semmi köze a "tágassághoz". Egyébként a legerősebb napokon érdemes használni a tampont, a végén már - éppen az általad is tapasztalt kényelmetlenség miatt - inkább betét javasolt.
Érdemes a tampon dobozában levő útmutatót alaposan átnézni, mert részletes tájékoztatót kaphatsz.
3/4 anonim válasza:
Biztosan szàraz volt a tampon, én viszont nem hasznàlom, nagyon viszolygok tõle.
4/4 anonim válasza:
ne aggódj,nem szívta meg magát annyira,de nem szakad el, biztonságosak ezek a tamponok;) énis azt használok(mondjuk én supert)kicsit még hagyjad bent,gondolom még szűz vagy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!