Azt, hogy egy baromság.Dugdossa az, meg lötyögtesse az magában, aki kitalálta.
2011. ápr. 15. 12:24
2/10 anonim válasza:
Mondjuk én a tampont se szeretem, ez meg aztán pláne rosszul hangzik :) Aztán ki tudja, lehet, hogy néhány év, és ugyanolyan mindennapos lesz, mint most a tampon vagy a betét. Mondjuk az extra fura, hogy 10 évig használhatod..
2011. ápr. 15. 12:33
3/10 anonim válasza:
A tampon egy tiszta dolog. (én a betétet is utálom, mocskosnak érzem magam.) De ez.... és főleg minek? amikor van jobb
2011. ápr. 15. 12:38
4/10 anonim válasza:
Én gondoltam már rá, hogy ki kellene próbálni, de csak itthon. Az orvosom szerint pl. nagyon jó találmány, ő ajánlja.
2011. ápr. 15. 16:11
5/10 anonim válasza:
még nem is hallottam ilyenről:O végigolvastam az oldalt meg minden...:D szerintem nagyon fasza:D én félnék először használni....:D de mondjuk ha beválik...tényleg nagyon megéri:)
2011. ápr. 15. 19:20
6/10 anonim válasza:
hát próbálja az orvos. dugja fel és aztán mosogassa. szerintem elég undorító
2011. ápr. 15. 19:26
7/10 anonim válasza:
húúúú... hát ez a mosogatásos cucc nekem sem jön be. a tampon nekem a leg"higénikusabb", annál maradok.
L*-*
2011. ápr. 16. 13:00
8/10 anonim válasza:
fúj basszus. és ha mégis elcsúszik, akkor hirtelen egy kvanagy vértócsa lesz az ember nadrágján, vagy hogy? ebből is lesznek méretek...? ha néha menstruálok (pco :/) akkor kis túlzással pár cseppet vérzek, annak biztos elég lenne egy ilyen, de aki egészségesen menstruál az hogy fut a busz után egy ilyennel a szervezetében...?
ok, a szándék a fontos - ennek ellenére leszavazom.
2011. ápr. 17. 07:03
9/10 anonim válasza:
Aki azt mondta, hogy a tampon egy tiszta dolog, az rosszul gondolja. Persze mikor kiveszed a dobozból tiszta, de abszolút nem egészséges hogy benned gyűjtögeti a cuccost, alulról meg jön az oxigén, a bacik meg szaporognak. Plusz a természetes hüvelyflórát is kicsinálja, mert mindent felsziv, amit nem kéne, azt is. Jó nem mindenki hajlamos minden nyavajára, de aki igen, annak nagy találmány a tölcsér.
Sztem jó dolog. Valószinüleg anno a tampontól is idegenkedtek a maradiak.
2011. máj. 4. 17:36
10/10 anonim válasza:
nem fog elcsúszni. kivenni is elég nehéz, nem lóbálod úgy, mint a tampont, nem fog kiborulni. amúgy meg, simán kibír 8-10 órát, ha félsz, cseréld ki otthon, ahol át tudsz öltözni. nagyon jó dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!