Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van tippetek mandulagyulladás...

Van tippetek mandulagyulladás kezelésére házilag? Eléggé fáj, meg néha a fülem is.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 07:30
1 2
 11/18 AndRU válasza:
köszönöm! A hagymást választottam és bevált. 1 hétig szenvedtem és megnéztem minden orvosi tudományos oldalon és igyál meleget, forrot ilyesmiket tanácsoltak, de egyiksem tanácsolta azt, h. hagymatea, meg hagymás pakolás egy éjszaka és újra tudtam nyelni.
2015. márc. 13. 06:51
 12/18 anonim ***** válasza:
örülök! (2)
2015. márc. 13. 10:22
 13/18 candrea válasza:
Régi a kérdés, de amikor kerestem a Neten házi gyógymódot rögtön kiadta:) Leírom a "bevált receptemet", hátha segítség lesz valakinek. Gyógyszertárban kapható 3%-os hidrogén - peroxid oldat. 1 evőkanál oldat+ 1 pohár langyos víz+ 1 negyed teáskanál só. Ezzel öblögetni naponta 3x. Amit még használtam: sárkánytűz torokőr( nagyon erős íze van, de hatásos!), napi 2 Algopyrin, diófalevél tea. Páromnak az alábbi keverék használt: 1 evőkanál almaecet+ 1 pohár víz-ezzel öblögetni (akár óránként), picit lehet belőle inni is.
2016. márc. 19. 12:55
 14/18 anonim válasza:

HAli!

Hogyan készítitek a hagyma teát?

2016. ápr. 14. 11:09
 15/18 anonim válasza:
100%
Hát én is csak oda jutottam, hogy kipróbáltam a tanácsaitokat. Szedek antibiotikumot, de annyira be van gyulladva az egyik mandulám, hogy gondoltam, rásegítek még valamivel a gyógyulásra. Két napja kamilla teát iszok, amitől sokkal jobb lett, csodálkoztam is, hogy azt írtátok itt, hogy nem szabad, mert szárít. Nem volt gond, hogy szárít, mivel gennyes, gyulladt az egész. Még jól is esett. Torokfájásnál valóban be szokott válni a méz, most egy kicsit féltem tőle, mert minden fűszer és minden intenzív sós, édes, savanyú vagy csípős íz eléggé marja. Hát egy kis kanál mézet mégis csak megpróbáltam enni, ahogy írtátok. Azt hittem, abban a pillanatban összepisilem magam, ahogy a mandulámhoz ért. Kb. mintha savval öntöttem volna le. Hiába ittam rá vizet, még legalább egy órán át megmarad az erős maró fájdalom. A Glicosept csepp és az ezüst kolloid viszont tényleg nagyon jó!!!
2016. máj. 18. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Az itt leírt tippek nagyon hasznosak

A fokhagyma evést (2 gerezd napi 2x), nyak bekötözését, sós vizes gargalizálást csináltam és 2 nap múlva sokkal jobban éreztem magam, a manduláim pedig úgy néznek ki mint a betegség előtt. Köszi :)

2016. szept. 21. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
En is
2016. szept. 25. 17:43
 18/18 anonim válasza:
Tippek engem is erdekelnek
2016. okt. 9. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!