Gombán kivül más is okozhat viszketést?
Kezelés nélkül nem fog elmúlni ne várd csak rosszabb lesz!!!
Nőgyógyász!!!
Okozhat viszketést egy új mosópor,öblítő vagy tusfürdő is..De mivel írtad hogy elég gyakori vendég nálad a gomba ezért valószínű hogy attól viszket szerintem doki!
Bár az is igaz hogy hiába kapod a kúpokat,kencéket az egész kezdődik majd előlről:(
Egy nagy tisztító kúra kéne és candida diéta hogy megszabadulj tőle végleg!
Probiotikum,grapefruit-mag csepp!!!
Voltam dokinál, kaptam kúpot, krémet.
Igen sajna tudom hogy diéta kellene, de a Candida diéta nagyon kemény, és az is csak addig hat amig csinálja valaki. Vagyis egész élet folyamán az szerint kéne élni. Ahhoz nagyon erős akarat kell, ami nekem nincs. :( Most ugyan elhatároztam hogy nem fogok édességet enni, vagy ha nagyon kivánom akkor is csak egy picit, na ez sikerült most 4. napja. Valószinű ezért is nem jön ki erősen a gombám. :)
Nem csak addig hat ameddig csinálod hanem utána is hiszen átáll a szervezeted és teljesen ki fogsz cserélődni!
Én is csináltam ezt a diétát valóban nagyon kemény de szerintem megéri!
Haa kívánod az édességet ki lehet cselezni a gombát egyél édesítőszeres csokit,és figyelj oda hogy ne egyél fehér lisztet,cukrot stb.
A lényeg az hogy a gombának el vedd a táptalajt mert igencsak jól érzi magát nálad..
Valószínűleg savas irányba tolódott a szervezeted ami kedvez a gombának tehát itt a cél hogy lúgos ételeket vigyél be ez a diéta alapja!A gomba mindenki szervezetében jelen van gond csak akkor lesz ha felborul az egyensúly vagyis a sav-bázis egyensúly!És ha nem tisztítod meg a szervezetedet akkor sajnos soha nem lesz vége a kúpozásnak:(Bárpedig biztos eleged van már belőle ami érthető hiszen amellett hogy baromi drága a sok kúp,kence talán ez a lehető legkellemetlenebb hüvelyi fertőzés:(
Sok erőt kívánok neked hogy végig csináld!
Ja és ne felejtsd el hogy a cukrot csak a gomba kívánja nem te:)
Grapefruit,teafa,probiotikumok,aloe vera,ezüst kolloid stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!