Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombán kivül más is okozhat...

Gombán kivül más is okozhat viszketést?

Figyelt kérdés
Elég gyakori nálam a gombás fertőzés, de most valahogy nem tudom mire vélni. Általában 2. nap már erősen kijön az égő viszkető érzés, most viszont a 3. napon van folyás, és érzékeny nemi szerv, olyan mintha akarna kezdeni viszketni de mégsem, csak olyan picit éget. Nem tudom most ez elmúlik vagy mennyek dokihoz.
2011. ápr. 14. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, úgyhogy jobb ha orvoshoz mész.
2011. ápr. 14. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Kezelés nélkül nem fog elmúlni ne várd csak rosszabb lesz!!!

Nőgyógyász!!!

2011. ápr. 14. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor megyek holnap, pedig már azon gondolkodtam hogy nem megyek el mégsem.
2011. ápr. 14. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Okozhat viszketést egy új mosópor,öblítő vagy tusfürdő is..De mivel írtad hogy elég gyakori vendég nálad a gomba ezért valószínű hogy attól viszket szerintem doki!

Bár az is igaz hogy hiába kapod a kúpokat,kencéket az egész kezdődik majd előlről:(

Egy nagy tisztító kúra kéne és candida diéta hogy megszabadulj tőle végleg!

Probiotikum,grapefruit-mag csepp!!!

2011. ápr. 14. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál, kaptam kúpot, krémet.

Igen sajna tudom hogy diéta kellene, de a Candida diéta nagyon kemény, és az is csak addig hat amig csinálja valaki. Vagyis egész élet folyamán az szerint kéne élni. Ahhoz nagyon erős akarat kell, ami nekem nincs. :( Most ugyan elhatároztam hogy nem fogok édességet enni, vagy ha nagyon kivánom akkor is csak egy picit, na ez sikerült most 4. napja. Valószinű ezért is nem jön ki erősen a gombám. :)

2011. ápr. 15. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem csak addig hat ameddig csinálod hanem utána is hiszen átáll a szervezeted és teljesen ki fogsz cserélődni!

Én is csináltam ezt a diétát valóban nagyon kemény de szerintem megéri!

Haa kívánod az édességet ki lehet cselezni a gombát egyél édesítőszeres csokit,és figyelj oda hogy ne egyél fehér lisztet,cukrot stb.

A lényeg az hogy a gombának el vedd a táptalajt mert igencsak jól érzi magát nálad..

Valószínűleg savas irányba tolódott a szervezeted ami kedvez a gombának tehát itt a cél hogy lúgos ételeket vigyél be ez a diéta alapja!A gomba mindenki szervezetében jelen van gond csak akkor lesz ha felborul az egyensúly vagyis a sav-bázis egyensúly!És ha nem tisztítod meg a szervezetedet akkor sajnos soha nem lesz vége a kúpozásnak:(Bárpedig biztos eleged van már belőle ami érthető hiszen amellett hogy baromi drága a sok kúp,kence talán ez a lehető legkellemetlenebb hüvelyi fertőzés:(

Sok erőt kívánok neked hogy végig csináld!

2011. ápr. 15. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja és ne felejtsd el hogy a cukrot csak a gomba kívánja nem te:)

Grapefruit,teafa,probiotikumok,aloe vera,ezüst kolloid stb.

2011. ápr. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!