Megváltozik a bőröd illata?
Mindenkinek megváltozik akkor és jobban is lehet érezni mert fogékonyabb vagy az illatokra de ha a barátod is érzi akkor szerintem méregtelenítened kéne mert sokminden befolyásolja a testszagunkat!
Főleg amit megeszel:koffein,hús zsíros kaják...
Éhnyomorra friss citrom leve nagyon erős méregtelenítő ill.egyél sok zölsdéget,gyümölcsöt szerintem:)
Ööö, a méregtelenítésre a máj és a vese van. Ha az nem üzemel jól, akkor ihat annyi citromot, amennyi belefér.
De hogy függ össze ez össze a testszaggal? :) Pláne, a hormonok okozta testszaggal?
Kedves elozo: keress ra a citromle majra gyakorolt jotekony hatasara es tucat iromanyt fogsz talalni rola. Igenis szamit ha valaki issza vagy sem.
Kedves kerdezo: Nekem nem valtozik a borszagom, mondjuk en rendszeresen csinalok negyed/felevente tisztito kurakat.
A citromle segit a majnak es ha nagyon sok mereganyag van benned, akkor lehet h segitene egy kura, mert a mergek okozhatnak kellemetlen testszagot, foleg amikor a hormonok valtoznak menzi elott/utan/alatt.
A testszag a méreganyagoktól van!
Méregteleníts!
Sportolj,izzadj!Szedj klorofill tablettát!
Citromlé,Búzafű,Spirulina alga,Aloe Vera,Ananász,Zöld tea..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!