Székrekedésre milyen gyógyvíz, vagy más gyógynövényes szer alkalmazható?
Ha nagyon súlyos a problémád mindenképp jó lenne elmenni egy belgyógyászhoz.
Egyik ismerősömnek is ilyen problémája volt, neki a gyógyvíz segített, pedig volt, hogy 1 hónapig nem volt széklete.
a) Sós, inkább meleg, mintsem langyos vizet ittál?
b) ha van házi szilvalekvárotok, egyél meg sokat belőle, és igyál rá egy nagy pohár langyos vizet (ettől nekem mindig megjön a "kedvem" a mellékhelyiséghez), főleg akkor, ha még hasprést is végzek a szilvalekvár elfogyasztása után
c) Drasztikus, bár nem túl kényelmes módszer a beöntés, annak nálam mindig volt eredménye (otthon is meg tudod csinálni, ha ellazítod az izmaidat és ráülsz a kád szélére, lecsavarod a zuhanyrózsát és a cső segítségével a langyos vizet a végbélnyílásodba engeded).
Örülök, hogy ezek valakinek otthon beválnak, de szerintem sokkal egészségesebb minden tekintetben felkeresni egy dokit, aki pontosan diagnosztizálja a bajod és nem kell majd ilyen "kísérleteket" végezni otthon, hanem egyszerűen meg kell inni néhány pohár vizet.
És valami tabletta is van, mai teljesen természetes összetevőkből áll! A nevét sajna nem tudom...
Az 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!