Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van az, hogy csak az...

Mitől van az, hogy csak az egyik mellbimbóm látszik?

Figyelt kérdés

Csak a bal mellemen van "kint" mindig, a jobbon teljesen be van esve, csak akkor látszik ha fázom. Nemigazán értem ezt, hogy lehet az hogy csak az egyik látszik, a másik nem. Eléggé rám hozza a frászt, másrészt pedig nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt :( Nem nagyon szeretnék műtétet, elég félelmetesen hangzik.

Mit tegyek, vagy mit lehet ilyenkor tenni? (agyhalottak kíméljenek, köszi...)

2011. ápr. 12. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
A bal mell mindig picivel nagyobb mivel azon az oldalon van a szív is. Érdekesnek találom a problémád, de így tudatlanul/látatlnul azt is el tudom képzelni, hogy még nem vagy teljes mértékben kifejlődve.
2011. ápr. 12. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ez mindig így volt, akkor valószínűleg nincs bajod, de ajánlott megnézetne egy nőgyógyásszal (ha nő vagy - ha férfi, akkor házidoki). Ha ez mostanában alakult ki, akkor nem ajánlott, hanem KÖTELEZŐ és AZONNAL, mert nagy baj jele is lehet.
2011. ápr. 12. 10:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Néhány éve alakult ez ki. Serdülőkor elején még minden rendben volt, de aztán valahogy felborult ez a harmónia. 19/L
2011. ápr. 12. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egy legtöbbször ártalmatlan jelenség, de okozhatja sokminden, genetika, szoptatás, sérülés, gyulladás, terhesség. Ha hirtelen alakul ki a behúzódás, akkor rák előjele is lehet. De nálad gondolom nem pár hónap alatt lett ilyen. Ez általában csak esztétikai probléma, ami kisebb plasztikai műtéttel korrigálható. De ezt inkább csak terhesség után célszerű megcsináltatni. Amúgy terhesség után az is lehet, hogy visszaáll szimmetrikus állapotba.
2011. ápr. 12. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ez egy ártalmatlan dolog.
2011. ápr. 12. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, te ezt honnan tudod? Nőgyógyász vagy és megvizsgáltad a kérdezőt? Mert máshonnan nem igazán tudhatod.

Kérdező, a SAJÁT érdekedben fordulj orvoshoz. LEHET, hogy teljesen feleslegesen teszed, és azt fogja mondani, hogy esztétikai probléma, de az is lehet, hogy az életedet menti meg a vizsgálat.

2011. ápr. 12. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első hülyeséget írt, mert nekem a jobb oldali a nagyobb, semmi köze a szívhez. Én a helyedben elmennék dokihoz, és ő megmondja mit lehet tenni vele, szerintem egy kis műtéttel rendbe lehet hozni.
2011. ápr. 12. 18:02
 8/9 anonim válasza:
az első válaszolóval nem értek egyet nekem a jobb mellem nagyobb mint a másik
2011. ápr. 12. 21:13
 9/9 anonim válasza:
Ha elolvasnátok a kérdést hasznosabb választ adnátok: NEM AKAR MŰTÉTET!!! Amúgy elvileg a mell kb 21 éves köorig nő, szóval emiatt egyenlőre nem kell aggódnod.Minden az agyban dől el, szóval ha elhiszed, hogy ez korrigálódni fog, akkor fog. Viszont a biztonság kedvéért menj el nőgyógyászhoz.
2011. ápr. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!