Legalabb is nalunk van egy kis fulke a rendelo elott, gondolom azt a celt szolgalna, hogy elore megszabaduljak derektol lefele a ruhaimtol, ezzel is gyorsitva, konnyitve a vizsgalatot, de nem tudom... (nem vagyok valami gyakorlott nogyogyaszhoz jaro :D) Olyan furcsanak, kellemetlennek tunik. Vetkozzek le elore, es mar ugy menjek be?
2009. márc. 2. 06:55
1/8 anonim válasza:
Igen, le kell vetkőzni deréktól lefelé, azért van a vetkőző, hogy ne az orvos előtt tedd mindezt. Ha lehet, menj szoknyában, akkor elég a szoknya alól levetkőzni, így nem olyan kellemetlen, nem kell félig pucéran a doki előtt flangálni. Télen akár hosszúszoknya, vastag harisnyával.
2009. márc. 2. 07:02
2/8 anonim válasza:
Cak akkor vetkőzz le,ha a doki azt kéri. Már eleve úgy bemenni? Elég furcsa lenne.
2009. márc. 2. 07:31
3/8 anonim válasza:
Én le szoktam vetkőzni, hisz azért megyek oda, hogy megvizsgáljon (pl rákszűrés). Milyen lenne, ha bemennék ruhában, hogy "csókolom rákszűrésre jöttem." Biztos furcsán nézne rám, hogy akkor minek van rajtam ruha, és kiküldene vetkőzni. Ez fölösleges kör. Egyébként ahova én járok, ott van vagy 4 vetkőző, és akik ott vannak amikor én, mindenki levetkőzik (ezt ugye látom,amikor én is vetkőzőm).
Szóval ha valami olyanért mész, ami vizsgálatot jelent,akkor vetkőzz le előtte, ha csak kérdezni szeretnél, akkor nem kell szerintem.
2009. márc. 2. 08:48
4/8 A kérdező kommentje:
Hat, vizsgalat biztos lesz, mivel tavaly is elmulasztottam a rakszurest... tablettat szeretnek feliratni (elso alkalommal), illetve egyeb problemak miatt ziher, hogy ugy is le kell majd vetkoznom. :D
Igen, nekem is furcsa ugy bemenni, de gondoltam valami funkcioja kell, hogy legyen az oltozonek...
2009. márc. 2. 09:05
5/8 anonim válasza:
Nálunk úgy működik, hogy ruhában bemegyek, a doki leültet a székre, kikérdez, hogy mi újság - utolsó mensi időpontja, panaszok, kérdések stb. Ezután megkér, hogy a fülkében vetkőzzek le, felfekszek a vizsgálóra, megvizsgál, utána megkér, hogy öltözzek fel, visszaültet a székére, felírja az asszisztens a gyógyszert, illetve a vizsgálat közben felmerült kérdéseimre ilyenkor tudok választ kapni.
2009. márc. 2. 13:12
6/8 anonim válasza:
Én szó szerint ismételném az utolsó hozzászólót. Annyi eltéréssel, hogy magánrendelésre járok, és nincs aszisztens. Szóval tuti le kell vetkőznőd, de nem az elején.
2009. márc. 2. 14:31
7/8 anonim válasza:
Magándokinál tényleg így működik, de ha körzeti(általános) nőgyógyászhoz mész, ott előre kell levetkőzni. Olyan, mint egy futószalagon, de ez az időpontok betarthatósága miatt van így, gondolom. Nálunk, eleve csak a vetkőzőn keresztül lehet csak bejutni a dokihoz. Félni nem kell, a vizsgálat után bármit megkérdezhetsz, felöltözve.
2009. márc. 2. 19:42
8/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem vetkőznék le, majd csak ha mondja az orvos. Nálunk eleve nem is a bejáratnál van az öltözőfülke, hanem bent a rendelőben az orvosi asztal mellett szinte. Onnan sétálok a vizsgálóba. Előbb leültetnek, elkérik a tajkártyám és előkeresik az adataimat. Ezután vetkőzhetek!
Bár lehet, hogy nálatok másképp van. ott próbálj megkérdezni valaki, aki előtted megy be, ő a tutit fogja mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!