Hölgyek! Ti nem féltek a HPV fertőzéstől?
Állítólag az emberek 80%-a hordozza és mint tudjuk méhnyakrákot is okozhat. Szűrni nem nagyon tudják. Én félek ezek után új partnerrel megismerkedni :(
Ti hogy vagytok ezzel?
Ésszel kell élni, de mindent nem lehet megúszni.
Ezzel úgy vagyok, hogy minden napban benne van, hogy nem fogok hazaérni, mert elüt egy őrült autós, a fejemre esik egy tégla stb., de mivel nem erre hajtok, ezért az úton általában szétnézek, és nem megyek be egy düledező házba sem.
Nem igazán. Egyrészt a párom szűz volt, mikor megismerkedtünk, ráadásul óvszerrel védekezünk.
Plusz ha rendszeresen eljársz méhnyakrákszűrésre, akkor nem okoz gondot a HPV. (Vagyis néha szemölcsöket).
Ha vmit találnak, akkor időben elkapják és kezelik.
Szerintem ez azon dolgok egyike amit igenis meg lehet úszni.
Utolsó, gratulálok! Így tényleg nincsen félnivaló ami nagyon jó mert igy lehet igazán felhőtlenül élvezni egymás közelségét nem kell rettegni semmilyen negativ következménytől! Igyekszem én is szűz párt találni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!