Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Leborotváltam az intim szőrzet...

Leborotváltam az intim szőrzetemet, egy ideig jó volt, de most nagyon szúrnak a szőrszálak. Holnaap viszont muszáj elmennem edzésre igy viszont nem tudok. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
És milyen módon lehet még szépen eltávolitani a szeméremszőrzetet, úgy, hogy ne kelljen kozmetikushoz menni? Köszönöm 12/L
2011. ápr. 11. 13:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És akkor nyáron, vagy amikor fürödni akarok mit csináljak?
2011. ápr. 11. 15:40
 12/19 anonim válasza:
Nyáron is csak azt a részt távolítsátok el, ami nem fér el a bugyi alatt, és kilóg! A többit senki nem látja!!
2011. ápr. 11. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
ami nem fér el...de gyantán és borotván kívül mivel?csipesszel milyen?
2011. ápr. 11. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Csipesszel? Lassú.

A borotva van, a krém, a gyanta és az epilátor.

Az első kettő nem túl tartós, és erősödik tőle a szőr, a második kettő meg fáj.

De azért bikinivonalon ki lehet bírni a gyantát. Intim részen nem merném kipróbálni, az biztos.

De ha nektek el kell, akkor hajrá:D

2011. ápr. 11. 15:55
 15/19 anonim ***** válasza:
jó,de csipesszel milyen?mi lesz tőle?
2011. ápr. 11. 16:26
 16/19 anonim válasza:
Mondjuk arra gondolj majd, hogy ha 12 évesen kezded el borotválni, akkor 10 év múlva olyan drótszőröd lesz, hogy isten se szedi le neked.. XD
2011. ápr. 11. 17:08
 17/19 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy 12 évesen annyira szőrös lennél odalent! Ki van zárva! Szerintem gyanta (ha tényleg annyira durva, amit kétlek), de kozmetikussal és csak a bikinivonalat (tehát ami kilógna a bugyi alól)!
2011. ápr. 11. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
ajjistenem! Most miért olyan nagy probléma, hogy leborotválta? Nem fog erősebben nőni, de amúgy is az ő dolga, őt zavarta.
2011. ápr. 11. 19:33
 19/19 anonim ***** válasza:
A borotvát felejtsd el inkább epilátort használj ha lehet, de azt is csak a bikinivonalnál, a nunidon csak vágd rövidebbre. A szőr akadályozza meg a fertőzéseket. A strandra felvehetsz francia szabású fürdőrucit is abban aztán semmi sem látszik:)
2011. ápr. 12. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!