Miért mindig a jobb oldalon fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Peteérés körül minden hónapban fáj a hasam,de mindig csak a jobb oldalon.Lehetséges,hogy mindig ott érik pete?Ez kb. 6 éve így van.Tapasztaltatok már ilyet?2011. ápr. 11. 11:30
1/5 anonim válasza:
Nem.
Nekem nem is mindig szokott fájni.
De a helyedben ezt megmondanám a nőgyógyásznak, lehet, hogy petefészek cisztád van.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezalatt a hat év alatt 3 gyermeket szültem,és nem volt cisztám.Amikor első ízben éreztem ezt,az orvos mondta,hogy valószinűleg peteérési fájdalom,csak akkor az nem tudatosult bennem,hogy mindig jobb oldali a fájdalom.
2011. ápr. 11. 11:53
3/5 anonim válasza:
Értem.
Bocsánat, ne haragudj, hogy nem tudtam érdemben segíteni. :(
Első voltam
4/5 Raffi válasza:
Nekem lány korom óta fáj a jobb oldalam (100 éve) Ezalatt az idő alatt szültem gyereket, majd minden évben nőgyógyászati vizsgálaton voltam, de soha nem találtak semmit. Egyszer azt mondta az egyik, hogy talán szélgörcseim vannak. Csak mosolyogtam egyet.
Egy bőrbetegség miatt kb. 1 hónapig kliont kellett szednem, na akkor jóidőre eltűnt a fájás. De most a ciklus közepe felé megint fáj, de már nem is idegesít. Ilyen vagyok és kész.
5/5 anonim válasza:
Nekem is mindig csak a jobb oldalam fáj! 15 éve menstruálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!