Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás miatt lehet lábba...

Felfázás miatt lehet lábba kisugárzó fájdalom? Fáj a derekam és jobb oldalon csipőtájékon.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Egy idegbecsípődés a derekadon (a lumbális IV-V. csigolyánál) sokkal reálisabb magyarázat, pont ilyent szokott csinálni. (Egy gyógymasszőr.)
2011. ápr. 26. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mit tudok tenni ellene?
2011. ápr. 26. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
irány a doki...felfázástól is lehet, de akkor már a vesédnél van a fertőzés
2011. ápr. 26. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott fájni, de csak mielőtt megjön a menstruációm, és néha utána is pár napig:( évekig nem tudtam miért, hisz nem volt túl nagy mennyiségű és görcsös mensim, még is kiderült, hogy endometriozisom van, és ezért voltak ezek a fájdalmak.
2011. ápr. 26. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:

anyának ezek a tünetei 4 éve, 4 év alatt a "csodás" orvosok kiderítették. El van szakadva egy szalag a térdében, porckopása van, és nagy valószínűséggel csípőprotézis kell neki.

Csak ha nem tudom a Józsefvárosin veszik ezek a doktori címüket? Ha előbb kiderítették volna, lehet nem kellene műteni. A remek orvoslás....

2011. ápr. 26. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Mondanám, hogy fordulj gyógymasszőrhöz :-), mert a becsípődést ki lehet masszírozni, de mi van, ha egy sérv nyomja az ideget? Jobb lenne inkább orvoshoz menni, az ő dolga a diagnózis, én csak tippeltem. Ha tényleg erről van szó, akkor írjál.
2011. ápr. 26. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
csak masszőrt ne, ameddig nem derül ki a baj. Anyunak megtornáztatták a gyulladt ízületeit, gondolhatod..... többet ártott mint használt
2011. ápr. 26. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megyek orvoshoz holnap! (megijedtem)
2011. ápr. 26. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez inkabb egy idegbecsipodesnek a tunete. Menj el egy rontgenre, s ott fog kiderulni.

HA valoban ez a fajdalomnak az oka, akkor pedig tornaval es gyogynovenyfurdovel tudsz ezen segiteni.

Majoranna-kakukkfu-levendula-zsurlo. Ezeket tudod hasznalni akar keverekkent, de kulon-kulon is.

Belsoleg pedig zsurlo-csalanteat fogyasszal.

Jobbulast!

2011. ápr. 26. 22:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Ma voltam orvosnál, a vizeletem negatív lett, a dokinő szerint idegbecsípődés. Írt fel két féle gyógyszert, egy hétig kell szednem. Azt mondta, ha ez vészesebb lesz, akkor menjek el reumatológiára
2011. ápr. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!