Ha a nőgyógyásztól kell kérnem tesztoszteron vérvizsgálatra beutalót akkor ugye nem muszály, hogy megvizsgáljon?
Hát ismerős az érzés. Nekem a gyógyszertől jobb lett, de sajna nem lehet a végtelenségig szedni.
Nemsoká abbahagyom, aztán meglátjuk, visszaáll-e, vagy így marad. Remélem az utóbbi:D
Nekem a magas tesztoszteron miatt a ciklusommal is gond van, nincsen peteérésem.
Most kaptam tabit az endokrinológustól, de az elvileg férfiaknak van kitalálva. Pl. terheseken nem is tesztelték.
Szóval ha egyszer babát szeretnék, mindenképp abba kell hagynom. De akkor meg nem biztos, hogy lesz normális ciklusom. Bár a ciklusom még ettől sem jött helyre igazán, de a szőrösödés már jobb:D
Meg azért annak ellenére, hogy a doki azt mondja, ezt a fajtát lehet huzamosabb ideig szedni, annyira nem nyugtat meg, hogy elvileg férfiaknak szánt gyógyszer...:D
Ha cypromixet vagy ahhoz hasonló fogamzásgátlót ír, azt meg azért nem szabad huzamosabb ideig szedni, mert elég nagy adag hormont tartalmaz.
És ugye a fogamzásgátlók megszüntetik a peteérést. Ilyen erős gyógyszerrel meg túl sokáig nem szabad gátolni a peteérést, mert a későbbiekben cikluszavarokat okozhat (akkor sem lesz esetleg peteérés, mikor már kellene..).
A karomon és a lábamon elég erős. Főleg a lábamon. Plusz egy kis bajusz, szakáll...
Nem az a nagyon erős fajta, de ha nem szedem le elég feltűnő. Szóval nem pihés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!