Mivel tudnám csökkenteni a menstruációs vérzést?
Figyelt kérdés
Szerdán jött meg, és ma megyek bulizni. Nagyon aggódok, hogy ha nagyon vérezni fogok esetleg átázik a nadrágom vagy hasonló:S Van valami praktika, hogy csökkenjen, esetleg elmúljon a vérzés? Például egy kád forróvíz vagy citrom, ilyesmiket hallottam.
Köszönöm előre a segítséget!
2011. ápr. 8. 14:12
2/5 anonim válasza:
sem a forró víz sem a citrom nem fogja csökkenteni vagy elmulasztani a vérzést..
A legjobb megoldás,ha nem akarsz "balesetet" hogy tampont teszel be,és + egy betétet is beraksz a végveszély miatt..Nem árt ha van a zsebedben még egy tampon,hogy tud cserélni..
3/5 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem bírom a tampont:S Nem vagyok már szűz de zavar ha bent van, zavar ha mozgok, és felhelyezni sem tudom pontosan hogy kell.
2011. ápr. 8. 14:22
4/5 anonim válasza:
Hát ha zavar, akkor szinte biztos, hogy rosszul helyezed fel. Ugyanis ha jó helyen van, akkor nem érzed.
Ha nem akarsz tampont használni, akkor gyakrabban járj wc-re, és ellenőrizd...
5/5 anonim válasza:
Csökkentő a vérzést a Rutascorbin gyógyszer. Vény nélkül kapható. Nekem orvos ajánlotta, viszont el nem mulasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!