Escapelle esemény utáni tabletta mennyire hatékony 2 órával az esemény után?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn(04.04) együtt voltunk a párommal, védekeztünk, de az aktus végén vettük észre h az óvszer kiszakadt, de nem a tetején, ahol van az a kis gyűjtő rész, hanem lejebb és mivel én felül voltam, meg nem is ott szakadt ki, a párom hasára folyt egy kis anyag. Mi azért elmentünk dokihoz azonnal és kb 2 óra múlva már be is vettem a gyógyszert. Másnap görcsölt a hasam, azóta semmi.Remélhetőleg nem lesz baj. Várható e vmi megvonásos vérzés? Amúgy Április 20.-ra várom a köv mensit.2011. ápr. 8. 00:03
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer az eseményutánitól 6 hétig nem jött meg. Nem lettem terhes, csak szerintem nagyon összezavarta a ciklust.
2/3 anonim válasza:
Összezavarja a ciklust, így tök változó, hogy kinek mikor jön meg. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy normális időben, lehet, hogy késik.
Egyébként 2 órával az aktus után kb. 95%-os a hatékonysága.
És ez a 95% is arra vonatkozik, ha egyáltalán létrejött volna terhesség, amire peteéréskor, teljes beleélvezéssel is csak 20% az esély.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként ma jött meg, minden normális... remélem ez csak jót jelent :)
2011. ápr. 10. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!