Viszketek de csak jövő hétre kaptam időpontot. Miért nem tudnak a nőgyógyászok ilyen esetben azonnal fogadni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 17:42
1/5 anonim válasza:
Kenjél rá Canesten-t, vagy Candibene-t. Valószínűleg gomba. Szerintem segíteni fog. Ha nem is múlik el, legalább nem viszket.
2/5 anonim válasza:
Rossz helyre jársz, én két városban is voltam, nem nagy város, de mindig kaptam másnapra vagy harmadnapra időpontot.
3/5 A kérdező kommentje:
én egy elég nagy városban lakom: Budapesten...
2011. ápr. 5. 17:47
4/5 anonim válasza:
neked még szerencséd is van ha aztvesszük. én az sztkba kértem időpontot, gyógyszert felírni, és most nemtudom pontosan hogy volt, de kértem mondjuk 3án időpontot, és kaptam 17.ére. még szerencse hogy nem volt semmi bajom. elég gáz amúgy, mert mivan ha valami nagyobb baja van az embernek, és nem mindenkinek van pénze magándokira...
5/5 anonim válasza:
Ja akkor lehet itt pont azért van hamarabb időpont mert kevesebben vagyunk. Hát igen nem igazán nézik az emberek érdekeit, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!