Az eletem fugg tole. Hogyan szerezhetek gyorsan 6800 eurot?
Figyelt kérdés
Egy mutet elott alok,ami a jovoheten esedekes,de ma felhivtak hogy a mutet 6800 euroba kerul,es sajnos nem lehetseges a havitorlesztes.A mutet az eletemet mentenne meg,es ha nem kerulok a mutoasztalra,akkor 2 gyerek marad arvan.Kerlek segitsetek hogyan kaphatok gyorsan penzt,amit kesobb havonta tudok torleszteni?2011. ápr. 4. 18:36
1/17 anonim válasza:
Veszel fel hitelt valamelyik banknál.
Jobbat nem tudok.
2/17 anonim válasza:
Ha ezt hiszed, hogy itt bárki is küldeni fog neked pénzt nagyon tévedsz.
4/17 anonim válasza:
Közel 2 milliója sztem nincs senkinek zsebben.
Közeli barátoknál, ismerősöknél, alapítványoknál vagy banknál tudsz segítséget kérni.
Jobbulást kívánok!
5/17 A kérdező kommentje:
En tanacsot kerek ,nem penzt.Gondoltam a hittelre de mivel keves idelye elek itt kulfoldon,nem kapok hitelt,csak kesobb.
2011. ápr. 4. 18:45
7/17 A kérdező kommentje:
Van biztositasom,de nem erek vele sokat he keves ideje vagyok itt.
2011. ápr. 4. 18:55
9/17 anonim válasza:
Pontosan melyik országban is vagy?
10/17 A kérdező kommentje:
Nemetorszag.Ezert nehez mert sok a kulfoldi,es sok a csalo.Attol tartok a hitel lassufolyamat,es nincs idom.Holnaptol szednem kellene nehany gyogyszert,ami mar megvan.De ha nem tudom kifizetni a mutetet akkor hiabba aldoztam a gyogyszerre 60 eurot.
2011. ápr. 4. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!