Honnan tudom, hogy jól helyeztem fel a Canesten tablettát? Normális, ha darabokban esik ki belőlem?
Figyelt kérdés
Candidara elkezdtem a kezelést hüvelytablettával illetve kapszulával (1 db)! Honnan tudom, hogy jól helyeztem fel a tablettát? Az normális, hogy a tabletta darabokban "esik" ki belőlem már másnap reggeltől? Mielőtt az új tablettát felhelyezném, mindig el kell távolítanom a "maradékot". Ez normális?2009. febr. 27. 12:51
1/4 anonim válasza:
Ugyanúgy kell felhelyezni mint a tampont,és annyira kell feldugnod amennyire csak sikerül.Én kúpot használtam(másfélét)Nekem is ugyanúgy jöttek ki darabok.Szerintem nem kell kitisztítanod a maradékot ha a következőt felteszed....Amúgy jó? használ?MErt amit én használtam az nem volt jó nekem.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy tampont még nem használtam, ezért volt nekem kicsit "ciki" a dolog. De mivel a folyás már teljes mértékben elmúlt (már szinte az első napon) és a viszketés is nagyon kicsit jelentkezett, azt gondolom, hatni fog teljesen. Még hátra van 3 tabletta.
2009. febr. 27. 14:56
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is használtam már ilyen tablettát és két dolgot tapasztaltam: az egyik nekem is darabokban esett ki és használt is, a másik volt hogy nem is esett ki egy darba se! Ebből arra lehet következtetni, hogy nem raktad fel eléggé! Szóval próbáld meg fentebb nyomni és akkor nem fog kijönni!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Este azt hiszem, jobban sikerült feltennem, szóval majd ma kiderül, mi a helyzet! De hála égnek a tünetek nagyon is megszüntek!
2009. febr. 28. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!