Ha egy 30-40 év közötti nő egyáltalán nem él házaséletet, kihatással lehet ez az egészségére negatív irányban?
Hú ha. Akkor itt komoly baj van. Ha egy férfi nem akarja a szexet, akkor az gyanús. Én nem ismerek ilyen férfit, csak olyat, aki megoldja máshol. De ne áldozd fel a boldogságod, állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy márpedig itt szex lesz. Ha vele akkor vele, ha nem akarja akkor mással. De nekem tényleg nagyon gyanús az, hogy nem akarja. Az ilyen esetek 99%-ában van egy harmadik a háttérben.
Nagyon sajnállak, mert tudom milyen az, mikor az ember párja elutasítja. Én sem kaptam meg, elég sokáig bírtam így, de csak válás lett a vége, mert szépen lassan kiderült, hogy ha megvettem neki amit akart, akkor volt szex, ha meg nem kapta meg, akkor nem. Én pedig nem pénzen akartam szeretetet venni. Most pedig már nagyon bánom, hogy nem léptem korábban.
Ha akarná, de nem megy, az más, de ha nem is akarja, akkor ne áldozd fel a boldogságod. Ebben a korban még bőven van lehetőséged, de később már csak egyre nehezebb lesz a helyzeted.
"Nem lettem ugyan "besavanyodott tyúk", de elhíztam, nem is vágyom már rá úgymond... Nem érzem magam igazi nőnek, már a ciklusom sincs rendben. És arra gondoltam, hogy e miatt van..."
Szal elhíztál, valszeg könyörögni kellett egy kis dugásért, elhagytad a formádat, elhanyagoltad magadat. És azt, hogy nem vagy besavanyodott tyúk, azt nem te tudod megítélni. " A menstruációm sincs rendben" Ennek nem lehet a férjed az oka. Csak te magad.
ma 13:28
Ez nagyon durva volt... köszi.
Nem vagyok büdös, nem hanyagolom el a lakást. Miből feltételezted.
Elhíztam, mert hormongyógyszereket kellett szednem, hogy babánk lehessen. És nem kellett soha könyörögni egy kis dugásért...
Amig vékony voltam, nem volt semmi probléma köztünk. Most meg nem tudok lefogyni, mert nincs meg a motiváció.
Van egy mondás: "Egy nő addig szép, amig szeretik".
Nagyon sértő dolgokat írtál utolsó hozzászóló, nem tudom, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!