Ha egy 30-40 év közötti nő egyáltalán nem él házaséletet, kihatással lehet ez az egészségére negatív irányban?
Semmilyen kihatással nincs rá! Csak ma divat azt állítani,hogy a szexre mindenképpen szükség van! Régebben nagyon sok nő nem ment férjhez,és nem is tartott szeretőt!
A háborús özvegyek legtöbbje haláláig férfi nélkül élt! Vagy azok a nők is kibírták szex nélkül,akiknek a férje hosszú évekig politikai fogolyként börtönben ült. Ők is normális életet éltek,sem testileg,sem pszichikailag nem lettek betegek! Ők sem különböztek semmiben a mai nőktől,csak tudtak uralkodni magukon.
Egyértelműen igen.
Ne a hagyományos orvoslás paradigmával gondolkozz, hanem teljes testben, a keleti orvoslás szemszögéből. A kiegyensúlyozott élet fontos része a szex. Annak elmaradása pedig kihat a többi szervre is, tehát sokkal könnyebben meg fogsz betegedni, ráadásul észrevétlenül felveszi az illető a besavanyodott tyúk szerepét, az irigy, undok stílusával pedig elviselhetetlen lesz.
Minden mindennel összefügg, ez a lényeg.
Köszi a válaszokat!
ma 10:59 Pont erre gondolok, amiket leírtál.
Nem lettem ugyan "besavanyodott tyúk", de elhíztam, nem is vágyom már rá úgymond... Nem érzem magam igazi nőnek, már a ciklusom sincs rendben. És arra gondoltam, hogy e miatt van...
Sok munkahelyen messzíről lesír, hogy ki a b@szatlan pics@. Teljesen másként viselkednek. Szóval nagyon fontos a rendszeres szex. Nekem volt kövér barátnőm, naponta egyszer-kétszer szexeltünk ennek ellenére is, pedig már egyáltalán nem vagyunk fiatalok.
Ne add fel, keress párt, próbálj lefogyni, légy bevállalósabb, és ha a párod akarja, ne utasítsd el. Minél inkább nem lesz rá igényed, annál inkább meglátszik rajtad és annál kisebb lesz az esélyed, hogy találj valakit. Hidd el más annak a nőnek a kisugárzása, aki kiegyensúlyozott, és más aki magában él.
Nem én nem akarom....
Másoknak kellenék, csak a férjem nem igényli a szexet (vagy nem tudom, mi baja van).
"Sajnos" hűséges, kitartó természetű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!