Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló (cypromix)...

Fogamzásgátló (cypromix) miatt lehetnek ezek?

Figyelt kérdés
Egy éve szedem a cypromixet (arcbőrömmel vannak problémák, azért kaptam ezt, kivizsgálás nem volt előtte, csak olyat kértem, ami "arcbőrre is jó", és ezt kaptam), most tartok az utolsó levélnél, ezután abbahagyom. Két problémám van: ezalatt az egy év alatt teljesen motiválatlan lettem, nagyon lelassult, gyakorlatilag depressziós; illetve híztam 6-7 kilót, amitől sehogy sem tudok megszabadulni, mert a legjobb fogyókúrás étrend mellett is iszonyatosan kívánós vagyok, szinte csak ennék-ennék, és ha nem, ingerlékeny és még depressziósabb leszek, ezért végül mindig inkább eszem (a tabletta előtt nem emlékszem, hogy ez jellemző lett volna rám). Kérdésem, lehet-e ezek közül valamelyik/mindkettő a fogamzásgátló miatt? És ha igen, és abbahagyom a tabit, kb. mennyi idő, amíg visszaáll normálisba a dolog?
2011. márc. 29. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, minimális hízás jelentkezhet, de nálam pont az ellenkezőjét váltotta ki.Fogytam tőle 5 kilót.Nekem bevált.

Fogamzásgátlót meg csak úgy írass magadnak, hogy előtte mindenképpen kérj egy vérképet, ragaszkodj hozzá mert a nem megfelelő hormonszint is kiválthatja.

Hogy előfordulhat-e, azt csak az orvos tudja, lehet egyéb lelki okai vannak.A helyedben én mindenképpen felkeresnék egy nőgyógyászt is.

Ha abbahagyod a gyógyszert akkor 2-3 hónap alatt vissza kell állnod ( azt hiszem)

2011. márc. 29. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én eddig végig meg voltam győződve róla, hogy más lelki okai vannak, aztán most olvasgattam és beugrott, hogy de mi van, ha. (Jókor, tudom.) Kíváncsian várom, mi változik pár hónap múlva. Köszi. :)
2011. márc. 29. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hét évig szedtem fogamzásgátlót, de nem ilyen erőset, csak Melianet. Híztam tőle 8 kilót, ami mondjuk nem baj, mert alapból csontkollekció voltam :) Így nem célom ezt leadni (bár az az igazság, hogy amikor próbáltam, mert épp "fitneszes" időszakomat éltem, akkor is csak kínkeservvel tudtam lekínlódni négy kilót, ami vissza is jött hamar). A fogamzásgátlóval ezen kívül más gondom nem volt és nekem simán megérte ez a percre pontosan kiszámítható menszeszért :)

Energia: Na ez az ami érdekes. Amíg szedtem állandóan fáradt voltam, ha hagytak 24 órából 20-at végig tudtam aludni, soha nem volt energiám. Amióta abbahagytam, azóta viszont pörgök ezerrel :) Nem tudom , hogy ez a tavasz miatt van, vagy tényleg a tabletta letevése miatt, de érdekes :)

25/N

2011. márc. 29. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet a tabletta hatása.
2011. márc. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!