Fogamzásgátló (cypromix) miatt lehetnek ezek?
Szia, minimális hízás jelentkezhet, de nálam pont az ellenkezőjét váltotta ki.Fogytam tőle 5 kilót.Nekem bevált.
Fogamzásgátlót meg csak úgy írass magadnak, hogy előtte mindenképpen kérj egy vérképet, ragaszkodj hozzá mert a nem megfelelő hormonszint is kiválthatja.
Hogy előfordulhat-e, azt csak az orvos tudja, lehet egyéb lelki okai vannak.A helyedben én mindenképpen felkeresnék egy nőgyógyászt is.
Ha abbahagyod a gyógyszert akkor 2-3 hónap alatt vissza kell állnod ( azt hiszem)
Én hét évig szedtem fogamzásgátlót, de nem ilyen erőset, csak Melianet. Híztam tőle 8 kilót, ami mondjuk nem baj, mert alapból csontkollekció voltam :) Így nem célom ezt leadni (bár az az igazság, hogy amikor próbáltam, mert épp "fitneszes" időszakomat éltem, akkor is csak kínkeservvel tudtam lekínlódni négy kilót, ami vissza is jött hamar). A fogamzásgátlóval ezen kívül más gondom nem volt és nekem simán megérte ez a percre pontosan kiszámítható menszeszért :)
Energia: Na ez az ami érdekes. Amíg szedtem állandóan fáradt voltam, ha hagytak 24 órából 20-at végig tudtam aludni, soha nem volt energiám. Amióta abbahagytam, azóta viszont pörgök ezerrel :) Nem tudom , hogy ez a tavasz miatt van, vagy tényleg a tabletta letevése miatt, de érdekes :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!