Mitől lehet hüvelyi fertőzésem, ha kizártam minden eshetőséget? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Pár napja olyan viszketést érzek belül, és nem tudom mitől lehet. Félrelépés kizárva, mert éjjel-nappal együtt vagyunk a párommal, nem ültem idegen wc ülőkén, és nem voltam gyógyfürdőben sem. Mitől lehetne még? Amúgy akkor jelentkezett, miután elmúlt a mensim, és tampont használok.
Mivel lehetne kezelni?
2011. márc. 27. 14:43
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem mostál elég rendesen kezet a tamponfelhelyezés előtt, vagy valami rákerült a tamponra, mielőtt felhelyezted.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap a párom is észrevette magán, hogy valami nem stimmel. Ő meg égő érzést érez. Biztos én adhattam át neki, mert rajtam előbb jelentkezett a tünet. Mi lehet ez?
2011. márc. 27. 18:20
3/4 Emi989 válasza:
Szerintem gombás fertőzésed van. Ugyanezek a tünetek voltak nekem és a páromnak is rá 1-2 napra. Elkapta tőled. Canestennel pár nap alatt helyre jöttünk mind a ketten. Szerintem próbáljátok ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Közben már egy kicsit enyhült a viszketés, de azért vettem canesten krémet, de mi külföldön élünk és elég nehezen tudtam elolvasni a betegtájékoztatón, hogy hogy kell használni. Naponta egyszer kell bekenni a hüvely külső részét, de belülre nem kell, ugye így jó?
2011. márc. 31. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!