15 éves lány létemre szőrös a hasam?! Más valakinek van ilyen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 18:18
12/17 anonim válasza:
én írtam a barátcserjét. Gyógyszertárban elég alacsony hatóanyagtartalmú kapható és elég drágán. Ha van nálatok biobolt vagy gyógynövénybolt, ott érdemes körülnézned. Neten is lehet rendelni, a Zafír márkájú elég jó. Epilálni szerintem ne próbáld, egyrészt nagyon fáj ott, másrészt nekem gyulladt benőtt szőrök lettek utána.
13/17 anonim válasza:
Nekem is olyan egész fiatal koromtól.
Sőt, nem csak a hasam, de a lábam pl. olyan szőrös lenne ha nem epilálnám, mint egy férfié.
A karomon szintén fekete, vastag szőrök nőnek.
Régebben nagyon szégyelltem, de azóta már megszoktam és nem annyira érdekel.
8-10 éve nőgyógyász írt fel a problémára Diane 35-öt ami egyben fogamzásgátló hatással is bír, de nekem semmit sem segített.
29N
14/17 A kérdező kommentje:
A gyantát/epilátort nem bírom sajnos.
2011. márc. 26. 19:32
15/17 anonim válasza:
Akkor kipróbálhatod kiszőkíteni.
Én pont a hasamon és karomon csináltam, bár nekem nagyon fekete a szőröm, de így is sokat halványodott, fura is volt, hogy világít az aranyszínű szőr a kezemen.
Hason viszont nem volt feltűnő.
Én rivitet használtam, pár 100 Ft csak és kell hozzá még egy lötyi, ha jól emlékszem ammónia, de nem biztos.
16/17 anonim válasza:
medvedisznóember vagy kérdezd meg anyádat ki is az apád igazábol
17/17 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad? :D
2011. ápr. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!