4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.2008. febr. 7. 13:20
1/3 anonim válasza:
Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az első kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene erről beszélgetnetek.Ha ez az első kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek először hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni őszintén mi volt, mi jó stb.
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nőnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdők vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erőltetni.
3/3 anonim válasza:
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!