Volt már ótvara valakinek? Milyen hamar múlt el?
Kondiban bicikliztem, és elkaptam:S nagyon kellemetlen, mert mostmár a lábamon is megjelentek a pettyek. Kaptam antibiotikumot, meg krémet. Ugye hamar elmúlik?
Olyan rossz azt modnanom, h ótvaros vagoyk:S:S:
osztálytársamnak volt, az arcán... a buszon kaphatta el igencsak. Neki egy olyan 2 hét volt!
Jobbulást:)
basszus utána néztem mi ez.. hát nem semmi basszus, kitartást, és mielőbbi jobbulást kívánok neked:S
Egyébként fájnak, vagy viszketnek?
Te meg mit fujjogsz második? Ez bárkivel megeshet!
Tudod nagyon rosszul érzem magam, mert én nagyon vigyázok magamra, és soha nem iszok más után, mindig kezet mosok, odafigyelek az ilyen dolgokra. Erre gyanútlanul lemegyek a konditerembe, hogy bicajozzak, és valaki akinek van, előttem ugynarra a bicóra ült le...ő is izzadt én is, takk...már el is kaptam. :(
Nem mindig viszket, csak ugye kellemetlen, mert a bugyi dörzsöli, meg a farmerokon a zseb ott van ahol a fenekemen is vannak:(
Nagyon rossz. Remélem minél előbb elmúlik:(
És az is rossz, hogy az arcomon is vannak, pedig nekem még pattanásom sincs. Egy kezemen megszámolom mennyi volt egész életemben..erre most :(
Első vagyok. Szegénykém, bár még ehhez nem volt szerencsém,annyiban átérzem a helyzeted,hogy nekem meg nagyon durva ekcémám van az arcomon, és hosszú hónapokig el sem tűnik. Ez nyugtasson,hogy hamarosan túl leszel rajta!:)
Amúgy, oké basszus, előfordulhat mindenkivel,és nem ciki, de a ku*a életbe,hogy az ember nem ülhet le nyugodtan a kondigépekre,pont ezek miatt az igénytelen f..ok miatt.Nem véletlen az előírás,hogy a gépeket CSAK saját törölköző használatával lehet igénybe venni. Jó,néha elfelejti az ember, de könyörgöm,legalább az figyelne rá,aki még ha nem is tudja hogy ótvaros,de látja hogy van rajta valami seb. ISTENEM annyira felidegesítettem magam,hogy te szívsz más hülyesége miatt...
bocsi,nem hergellek:)
:) aranyos vagy. Én már ezen túl estem, és nem dühös voltam, jó az is, hanem sírtam. Mert félek , hogy barátom is elkapja, meg hogy mit szól hogy hogy nézek ki. Mondjuk nagyon aranyos, mert dokihoz is elkísért, meg nagyon odavan h hamar gyógyuljak meg de akkor is..
Nem értem azokat, akiknek ilyenjük van....csináljanak már valamit. Én is azon vagyok h minél előbb vége legyen, és most nem megyek olyan helyre ahol elkaphatják. (uszi/kondi/szoli/szauna...) Bár utóbbi kettőbe nem járok, de hátha olvassa valaki akinek esetleg van ilyenje. Legyen már annyi esze, h más nem biztos h el akarja kapni:S ...olyan buták az emberek:(
Jajj, az ekcéma is nagyon rossz:( Mit csinálsz vele? És hogy kaptad el? Én még középsuliban suli mellett tornésztattam ovisokat, és ott volt egy tündéri kislány, gyönyörű fekte szemei voltak, nagy göndör haja, és senki nem jétszott vele, mert ekcémás volt a keze :( sajnáltam szegényt mert nagyon kiközösítették:(
SZval jobbulást neked!
És óvatosan a kondis bicajos gépekkel.
Ja...meg a szoba ill lakótársakkal is. Mert említettem a doktornőnek h a szobatársamon is vannak ilyen pettyek. És kérdezte a dr. h kezelteti e magát...mondom nem..úgy kiakadt. És ez a cafka(szobatársam) olyan szerencsétlen. EGyik vasárnap úgy jöttem vissza a koliszobáb, hogy az én törülközőmre terítette az övét. Ott van 8 méter zsinór tök szabadon, de neki pont az enyémre kellett terítenie. Most képzeld el, hogy nem tud normálisan megszáradni...és ott a bacik a nedves környzetben milyen jól érezték magukat. Hát egyből dobtam a mosásba...csak kérdem én...ha most így terítette ki..akkor ez már hányszor fordulhatott elő úgy hogy én nem vettem észre???? És akkor tőle is ugyanúy elkaptam...
Esküszöm a lányok között is vannak olyan igénytelen barmocskák, hogy az elképesztő.
Na most kicsit nekem is felment a pumpa:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!