Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13/L lányok / fiúk sürgős...

13/L lányok / fiúk sürgős segítségét kérném. Ez normális? (bővebben lent). Minden normális válasz elfogadok. És komolyan lécci minden kérdésre feleljetek .

Figyelt kérdés

Már pár éve egy héten kb. 1x kielégítem magam, közben erotikus videókat nézek. Már nagyon szeretnék szexelni. Még szűz vagyok.már kívánom. De még van egy kis gondom is...az intim szőrzet... szex előtt lekellene borotváljam mert szerintem ciki, ha nincs leborotválva. A szexet 14-éves koromra hagyom, de félek...mitől?? attól hogy elkezdek vérezni, vagy fájni fog, vagy vmit elszúrok...

I. KÉRDÉS: Hogyan borotváljam le? (léci mindent írjatok,le, hogy milyen krémmel és hogyan, persze csak kézi borotvát tudok használni)

II. KÉRDÉS: miért kívánom ennyire?

III.KÉRDÉS. normális az önkielégítés?

IV.Kérdés: hogyan tudnék vibrátort készíteni? (ez komoly)

2011. márc. 22. 21:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
milyen "új technikákat" használjak, hogy még elévezetesebb legyen????
2011. márc. 22. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne használj a kezeden kívül semmit, mert hozzászoksz és ha majd szexre kerül a sor, akkor nem fogod élvezni.
2011. márc. 22. 23:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Maradj még az önkielégítésnél egy darabig. Ha tükörben nézed közben a puncidat, akkor talán jobban fogod élvezni. Csak akkor borotváld a puncidat, ha Te akarod, más kedvéért ne. Egyáltalán nem ciki. Aki szeret, az olyannak fogadja el a puncidat is, amilyen. De mint az elején mondtam, ilyen fiatalon még csak maszturbálj.
2011. márc. 23. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Az erotikus videókról is szokj le...használd a fantáziád.

2011. márc. 23. 08:26
 15/19 anonim ***** válasza:

legelső vagyok

Én is egyet tudok érteni az előttem szólóval! Szokj le az erotikus videókról, és ha csak lehet a kezedet használd, semmiféle segédeszközt! Hozzá fogsz szokni, és nehezebben fog menni majd később a szex, nehezebben fogsz tudni elmenni, beindulni stb, és idő kell majd ahhoz, hogy leszokj róla, és be tudj indulni film nélkül is, és, hogy el tudj majd menni a kezedtől/párod kezétől, szájától stb. A vibrátor egy sokkal erőteljesebb inger a rezgéssel, egy ember nem tud ilyen szintű ingerlést nyújtani, így azt kevésbé fogod élvezni, és ahhoz is sok idő fog kelleni, míg "leszoksz" róla, és simán is évlezni tudod majd!

Saját tapasztalatból mondom, velem ez pontosan így történt!

2011. márc. 23. 10:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnék LESZOKNI ERRŐL AZ EGÉSZRŐL????? PROBÁLTAM MÁR DE NEM SIKERÜL, MINÉL TÖBB IDEIG NEM CSINÁLOM ANNNÁL JOBBAN KIVÁNOM.... SEGITSÉÉÉÉÉÉGGG
2011. márc. 23. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
A maszturbálásról ne szokj le, mert akkor csak magadnak csinálsz rosszat. A szexel várj még egy darabig.
2011. márc. 23. 16:42
 18/19 anonim ***** válasza:
nem a maszturbálásról kell leszokni, hanem a filmekről meg a segédeszközökről. csak simán kézzel csináld
2011. márc. 23. 17:23
 19/19 anonim válasza:
42%
bennem is felmerultek de nekem van baratom es akkor mikor ugy ereztem hogy kesz vagyok ra akkor lefekudtem vele(o tapasztalt akkor 15 eves volt) nem bantam meg egy kicsit fajt de amugy jo erzes volt!!! azota is eggyut vagyunk most 15 eves vagyok
2012. febr. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!