13/L lányok / fiúk sürgős segítségét kérném. Ez normális? (bővebben lent). Minden normális válasz elfogadok. És komolyan lécci minden kérdésre feleljetek .
Már pár éve egy héten kb. 1x kielégítem magam, közben erotikus videókat nézek. Már nagyon szeretnék szexelni. Még szűz vagyok.már kívánom. De még van egy kis gondom is...az intim szőrzet... szex előtt lekellene borotváljam mert szerintem ciki, ha nincs leborotválva. A szexet 14-éves koromra hagyom, de félek...mitől?? attól hogy elkezdek vérezni, vagy fájni fog, vagy vmit elszúrok...
I. KÉRDÉS: Hogyan borotváljam le? (léci mindent írjatok,le, hogy milyen krémmel és hogyan, persze csak kézi borotvát tudok használni)
II. KÉRDÉS: miért kívánom ennyire?
III.KÉRDÉS. normális az önkielégítés?
IV.Kérdés: hogyan tudnék vibrátort készíteni? (ez komoly)
Utolsó előtti vagyok.
Az erotikus videókról is szokj le...használd a fantáziád.
legelső vagyok
Én is egyet tudok érteni az előttem szólóval! Szokj le az erotikus videókról, és ha csak lehet a kezedet használd, semmiféle segédeszközt! Hozzá fogsz szokni, és nehezebben fog menni majd később a szex, nehezebben fogsz tudni elmenni, beindulni stb, és idő kell majd ahhoz, hogy leszokj róla, és be tudj indulni film nélkül is, és, hogy el tudj majd menni a kezedtől/párod kezétől, szájától stb. A vibrátor egy sokkal erőteljesebb inger a rezgéssel, egy ember nem tud ilyen szintű ingerlést nyújtani, így azt kevésbé fogod élvezni, és ahhoz is sok idő fog kelleni, míg "leszoksz" róla, és simán is évlezni tudod majd!
Saját tapasztalatból mondom, velem ez pontosan így történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!