A szegedi fül orr gégészetre be kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
vagy csak odamegyek és mondom mi a probléma? hogy működik ez ?2011. márc. 19. 20:23
1/10 A kérdező kommentje:
kis vattadarab van a fülembe és azt kellene kiszedetnem, ugye itt szedik ki?
2011. márc. 19. 20:24
2/10 anonim válasza:
hát nálunk debrecenben úgy van,hogy ha épp fennálló probléma van,akkor sorszámot kapsz és vársz.
Pl: szemészetre időpont kell,ha szokásos szemvizsgálatra mész szemüvegíratás miatt.
de már sorszámmal várhatsz,ha be van gyulladva a szemed,mondjuk árpa miatt.
Szerintem nem várhat heteket a füledben az a vatta, főleg ha ők rakták bele. De ha nem,akkor se.
Ilyen gyógyszeres csík,vagy te operáltad be magadnak?:D
3/10 A kérdező kommentje:
Hát az úgy volt, hogy a fülpiszkáló vattája maradt benne a fülembe:S Amit tudom, hogy nem szabad bedugni, de valahogy sikerült . :S
2011. márc. 19. 20:34
4/10 anonim válasza:
bemész,és kiveszik,max vársz egy kicsit, ne izgulj!:)
első voltam:)
5/10 anonim válasza:
elvileg kell időpontot kérni, de amikor ott voltam egy férfi addig "hisztizett" a pultnál míg végül bemehetett. Szerintem neked is meg fogják engedni
6/10 A kérdező kommentje:
és 18 év alattinak ugye nem kell ilyenért fizetni?
2011. márc. 19. 20:41
7/10 A kérdező kommentje:
és mikor lehet oda menni, délelőtt vagy délután?
2011. márc. 19. 20:44
8/10 anonim válasza:
18 év alatt Újszegedre kell menni. Én beutalóval mentem, és nem kértem időpontot. Mondjuk ez már 1,5 éve volt.
De telefonálj szerintem oda és kiderül.
9/10 A kérdező kommentje:
Ilyenkor vasárnap lehet telefonálni? Meg találtam vagy 3-4 telefonszámot, azt sem tudom melyiket hívjam:S jajj nagyon nem vagyok képben:( :D
2011. márc. 20. 11:00
10/10 A kérdező kommentje:
Hú megoldottam a problémát! Köszönöm a segítséget:)
2011. márc. 20. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!