Kinél milyen PMS tünetek szoktak jelentkezni?
Figyelt kérdés
Nemrég tettem le hat év után a fogamzásgátlót, és most újra szembesülök a PMS-el (nyomott hangulat, hasgörcsölés, fájó mell), annyira rég volt a tabiszedés előtti időszak, hogy ezekre már nem is emlékeztem (az idő megszépít mindent) :) Nálatok mik szoktak jelentkezni mensi előtt? Vagy azon szerencsések közé tartoztok, akiknek nincs PMS-e? :)2011. márc. 31. 10:43
1/3 anonim válasza:
nekem néha nagyon durván kijön. olyankor mindenért sírnék, inegrült vagyok, ügyetlen (ha eltörök valamit az tuti mensi előtt van) ezenkívül persze mellfájás, puffadás stb...
szerencsére ez nem minden menstuáció előtt.
2/3 anonim válasza:
au., mint az előzőnek, török véletlenül, viszont mentálisan is nagyon magamba tudok fordulni, öngyilkosság jár a fejemben. Hasgörcsöm nincs, csak az agyamat viseli meg, no meg a családomat.
3/3 anonim válasza:
Nekem a hátam fáj néha, a hasam meg előtte egy-két napig, van hogy csak kicsit, de van hogy meg sem tudok mozdulni. Az idegesség viszont mindig megvan, meg pár pattanás esetleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!