13/L Azt mondják, hogy nekem még nem szabad melltartót használni, mert még "nincs mellbimbóm" ha értitek, mire gondolok. Ez így van, ez igaz?
Figyelt kérdés
A mellem kicsi, viszont, elléggé kövér vagyok, 156cm magas és 43 kg, a hasam nagy, és éppen ezért már egy hónapja hasizom gyakorlatokat végzek.Az a célom , hogy a hasamból egy kicsi le menjen, mert már nagyon látszott és volt aki észre vette, és kérdezték, hogy hogyhogy ekkora a hasam? Már egy évinél is több hogy van fehér folyásom, de még nem jött meg a havi. Szóval azok a kérdéseim lennének, hogy ha nincs még nincs mellbimbóm akkor ténleg nem szabad melltartót hordjak? és mikor jön meg a havi? és miért ilyen nagy a hasam? Kérlek válaszoljatok mindenre, eléggé tájékozatlan vagyok, nem tudom mi tévő legyek. 13/L (pár hét múlva 14/L.)2011. márc. 19. 20:11
21/21 anonim válasza:
Minek akarsz melltartót hordani ha nincs melled? A hasad egyszerű kamaszkori hormonprobléma, növekedésbeli eltérések... mivel a testsúlyod nem gázos, ki fogod nőni. A hasizom gyakorlatok jót tesznek, megerősítenek de csodát azért ne várj. Fogyózni meg eszedbe ne jusson, gondolom hallottál már róla, h fejlődésben vagy... ha nem akarsz 20 évesen nyüzüge gyökér lenni akkor nem vonod meg magadtól a megfelelő mennyiségű táplálékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!