Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13/L Azt mondják, hogy nekem...

13/L Azt mondják, hogy nekem még nem szabad melltartót használni, mert még "nincs mellbimbóm" ha értitek, mire gondolok. Ez így van, ez igaz?

Figyelt kérdés
A mellem kicsi, viszont, elléggé kövér vagyok, 156cm magas és 43 kg, a hasam nagy, és éppen ezért már egy hónapja hasizom gyakorlatokat végzek.Az a célom , hogy a hasamból egy kicsi le menjen, mert már nagyon látszott és volt aki észre vette, és kérdezték, hogy hogyhogy ekkora a hasam? Már egy évinél is több hogy van fehér folyásom, de még nem jött meg a havi. Szóval azok a kérdéseim lennének, hogy ha nincs még nincs mellbimbóm akkor ténleg nem szabad melltartót hordjak? és mikor jön meg a havi? és miért ilyen nagy a hasam? Kérlek válaszoljatok mindenre, eléggé tájékozatlan vagyok, nem tudom mi tévő legyek. 13/L (pár hét múlva 14/L.)
2011. márc. 19. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kövér vagy, sürgősen felejtsd el, mert egyáltalán nem vagy az! Ez nagyon is jó testalkat!!! Melltartót meg nyugodtan hordhatsz, ha akkora a melled, hogy már van mit tartani!
2011. márc. 20. 07:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Azért nem kérdeztem eddig anyukámat mert szégyelek ilyen témákról beszélgetni. Akárkivel is... viszont , örülök annak h megtudtam , hogy az egészségtelen kajáktól van nagy hasam, ami felpuffaszt, és örülök, hogy megtudtam az igazságot. Köszönöm szépen mindenkinek.
2011. márc. 20. 16:35
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, jó-e az nekem ha hasizom gyakorlatokat végzek minden este? 50 db-t... hogy egy kicsit "lemenjen" a hasam.

Már látszólag nagy a hasam, szeertném ha szép kocka hasam lenne,hogy aztán mondhassák "Ez igen,nézd milyen szép "kocka" hasa van"...

2011. márc. 20. 16:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia! A 07:46-os vagyok. Ne akarj kocka hasat, egyáltalán nem nőies.
2011. márc. 20. 16:47
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
Megint a 07:46-os vagyok. Én fiú vagyok és nagyon nem tetszik a kocka has egy lányon vagy nőn. Például ezek a fitnesz versenyzők sem tetszenek. Csúnyák mert nincs bennük semmi nőiesség.
2011. márc. 20. 16:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudnám elérni azt, hogy fogyak a hasamból, viszont ne legyen kockahasam? továbra is folytassam a hasizom gyakorlatokat? vagy inkjább valami mást?
2011. márc. 20. 18:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne akarj fogyni a hasadból.
2011. márc. 20. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Járj futni! az lehet segít:)

A havid meg megjöhet akár holnap is, de egy év múlva is.. Nekem már alsóba volt folyásom de ötödikben jött meg. Szóval légy türelmes! A hasad biztos alkati kérdés lesz, de sportolj és akkor nem lesz vele gondod, melltartót meg nyugodtan hordj de szerintem még csak pamutokat, sportokat! :)

2011. márc. 20. 18:54
 19/21 anonim válasza:
a súlyod szerintem pontosan ideális, lehetséges h azért nagyobb a hasad mert sokat eszel. én is pl. ha sokat eszek a hasam lesz nagyobb. sokszor csak azért eszek mert unatkozok. egyél rendszeresen és ne sok chipset..stb. mert ezektől meg pl a magvas dolgoktol az arcod is ragyás lesz , nemcsak elhizol. egyébként ne akarj kockás hasat , nem nőies. egyébként az jó h ha csinálsz hasizom gyakorlatokat , de szerintem esetleg mehetnél pl. táncra, v vmi edzésre biztos vannak ilyen dolgok iskolán kivül. és amugy mindenkinek van mellbimboja.. , melltartot akkor hordj ha már érzed h toppban is 'lötyög' a melled. a havid pedig lehet h már mostanában megjön ha 1 éve már van fehér folyásod , mondjuk nekem 2 évig volt. de ez is öröklödik ugy mint az is h hova hizol. lehet h te ilyen alkat vagy. remélem segitettem=)
2011. márc. 22. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:

neked is van mellbimbód. Ha pl. nagyon fázol, akkor biztos kiáll. Vagy ha zuhanyzás közben megdörzsölöd. Viszont mondok valamit drága. Nehogy most, ebben a korban fogyózz. Ne diétázz. Tornázz, de ne vonj meg magadtól táplálékot. Mert ha most nem hízol rendesen, akkor 85 százalékban biztos lehetsz abban, hogy sem a melled nem nő majd meg sem a menzid nem jön meg.

linkelek 2 olvasmányt. Böngészd át, szerintem az olvasás végén nyugodtabb leszel majd.

[link]

[link]

2011. márc. 22. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!