Lehetséges, hogy 16 évesen cisztám, vagy myomám van?
1. válaszoló: nem tudom, hogy te milyen értelemben írtad a választ: lehetséges, hogy van!
2.: szerencsére a görcsökkel már jobban állok, de még így is elég erős, hogy egész nap hányingerem van.
á, értem, csak elsőre nem esett le.:)
mostanság már én is azt érzem, hogy nincs akkora gáz, de volt amikor eléggé aggasztó volt.
Nekem nincs cisztám, sem myomám szerencsére, mégis előfordult már többször is, hogy az első napokon, mikor amúgy is erősebben vérzek, hogy ilyen vérdarabkák jönnek ki belőlem.. Rögnek nem hívnám én, mert nem kemény, mégis egybefüggőek, mintha nyálkás lenne.. (tusolásnál veszem észre általában)
Ha mész nődokihoz, kérdezd meg tőle.
Az erős mensi tünetekről meg annyi közvetett személyes tapasztalatom van, hogy Nővéremnek régen mindig nagyon erős migrénje és hányingere volt az első napokon, és neki is mindig pontosan jött meg. Ez neki elmúlt, bár talán a reiki és az agykontrollnak köszönhetően, de évek óta semmi baja.
Reméljük, Neked is csak időleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!