Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy 16 évesen...

Lehetséges, hogy 16 évesen cisztám, vagy myomám van?

Figyelt kérdés
a vérzésem pontosan jön meg, de általában az első 3 napban nagyon erős görcseim vannak, nagyon sok vér is ürül, és ezeken a napokon gyakran elég nagy- 1,2 ujjpercnyi- vérrögök (vagy legalábbis annak tűnő, de gyakran izomszerű csomók) is ürülnek. Mostanság ugyan sokat enyhültek a görcsök, de a vérrögök (vagy nem is tudom mi) még mindig vannak. a nőgyógyásszal még várnék, mert mostanság már enyhébb lefolyású a dolog.
2011. márc. 18. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges,hogy 13 évesen cisztám,vagy myomám van?!Nem is gondoltam...:||
2011. márc. 18. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem is cisztám volt a méhemben, de nekem úgy derült ki hogy fél évig nem jött mg a menzeszem. A tied sajnos nem tudom mitől lehet, biztos lesz valaki aki pontosabban válaszol. Mindenesetre nekem is voltak/vannak 5-10 órán keresztül tartó brutális görcseim...borzasztó rossz.
2011. márc. 18. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: nem tudom, hogy te milyen értelemben írtad a választ: lehetséges, hogy van!

2.: szerencsére a görcsökkel már jobban állok, de még így is elég erős, hogy egész nap hányingerem van.

2011. márc. 18. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben írtam,hogy nekem is ezek a "tünetek" de nem gondolom,hogy bármi bajom lenne.
2011. márc. 18. 21:32
 5/7 A kérdező kommentje:

á, értem, csak elsőre nem esett le.:)

mostanság már én is azt érzem, hogy nincs akkora gáz, de volt amikor eléggé aggasztó volt.

2011. márc. 18. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs cisztám, sem myomám szerencsére, mégis előfordult már többször is, hogy az első napokon, mikor amúgy is erősebben vérzek, hogy ilyen vérdarabkák jönnek ki belőlem.. Rögnek nem hívnám én, mert nem kemény, mégis egybefüggőek, mintha nyálkás lenne.. (tusolásnál veszem észre általában)

Ha mész nődokihoz, kérdezd meg tőle.

Az erős mensi tünetekről meg annyi közvetett személyes tapasztalatom van, hogy Nővéremnek régen mindig nagyon erős migrénje és hányingere volt az első napokon, és neki is mindig pontosan jött meg. Ez neki elmúlt, bár talán a reiki és az agykontrollnak köszönhetően, de évek óta semmi baja.

Reméljük, Neked is csak időleges.

2011. márc. 18. 22:47
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm!
2011. márc. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!