15 múltam és még nem jött meg. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
októberben voltam 15 éves, és még mindig nem jött meg a menstruációm. már rákérdeztem anyunál is, ő azt mondta, hogy kérdezzük megy a házi orvosunkat, és így is tettünk. ő azt mondta, hogy mivel minden nemi jelleg látható rajtam (mellnövekedés, szőrösödés) ezért nincs miért aggódni, és különben is, van olyan akinek csak 18 éves korában jön meg. én még is nagyon aggódok, mert nagyjából mindenkinek akit ismerek megjött már. ha elmegyek nőgyógyászhoz és kivizsgálnak, mit tudnak csinálni ez ellen? úgy értem, van valami módszer ezellen, hogyha vmi 'baj' van, tudnak rajta változtatni? kérem osszatok meg velem bármit amit az elmondottakkal kapcsolatban tudtok.2011. márc. 13. 21:40
11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és még egy utolsó kérdés: mik lehetnek az okai annak, hogy nem jön meg?
2011. márc. 15. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!